2777
2789
عنوان

اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 111 پست
یبار مادر بزرگ شوهرم.قبل تعیین جنسیت یهو برگشت بهم گفت ایشالا بچت پسر بود من نذر کردمـاسمـبچتو بذارم ...

گفتم عزیزم همه اینارو گفتم

ببخشیدا شوهر من یدفه خرررر شده نمیدونم چرا 

تا قبل اینه مامانش زنگ بزنه خر کیف بود از اسم های من ولی تا زنگ زد دیگه نتیجه عوض شد 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

به شوهرت بگو فامیلیش رو از تو میگیره ،انتخواب اسم هم حق منه و 

اگه حق من رو بخوای از همین اولش نادید بگیری ،،، راهمون رو از هم جدا کنیم بهتره ،بچه رو به دنیا میارم و ببر بده همونی که واسش اسم انتخواب کرده بزرگشم کنه 

کاملا جدیییی این حرف رو بزن و بگو به هیچ وجه نمیخوام کسی  روی بچه ای که انقدر ویار و درد و بدبختی کشیدم و قراره درد زایمانش رو تحمل کنم ،شیش سال گوهش رو بشورم و شب زنده داریا و... رو بکنم ،،از راه برسه و برای اسمش بخواد نظر بده

یه قسم خیلی سفت و سختم بخور که بگو میزارم و میرم هیچ شوخی ام با کسی ندارم

مردا فقط از تهدید میترسن وسلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم عزیزم همه اینارو گفتم ببخشیدا شوهر من یدفه خرررر شده نمیدونم چرا  تا قبل اینه مامانش زنگ ...

خودتو بزن به هوچی گری و فشارت بره بالا.بروـدکتر بیا بگوـگفته فشار عصبی روت زیاده.خدای نکرده زایمان زودرس میگیری.از این حرفا بزن شاید فرجی شد

از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🧘‍♀️🕊
یبار مادر بزرگ شوهرم.قبل تعیین جنسیت یهو برگشت بهم گفت ایشالا بچت پسر بود من نذر کردمـاسمـبچتو بذارم ...

مادرشوهر پدرشوهر من واسه همه نوه هاشون اسم انتخاب مردن به جز بچه من یعنی از اول خودم خودم اصلا در مورد اسم اتنخاب کردنجلوشون چیزی نگفتم اونام فقط یه بار یه اسم گفتن منم زدم به کوچه علی چپ و خودم اسم انتخاب کردم تا لحظه به دنیا اومدن بچم نمیدونستن چه اسمی انتخاب کردیم

عزیزم تو هم به همسرت از کل دردات بگو از ویارت بگو بذار دوباره واسش یاداوری بشه بگو چه دردی رو قراره واسه زایمان بکشی و بعد به دنیا اومدن چه شبایی که خواب ندارم و اینجور چیزا بعد بگو دلت میاد اینا رو تحمل کنم و فقط یه اسم که دلم میخواد نتونم انتخاب کنمممممم 

آره اولین بار گفت می‌خوام بزارم اصغر خندیدیم خیال کردیم داره باعامون شوخی می‌کنه ولی کم کم دیدیم جدی ...

حس میکنم اسم دوست پسر سابقش رو روش گذاشته اخه الان کی اسمش اصغره😑😑😑😂😂😂😂😂😂

به شوهرت بگو فامیلیش رو از تو میگیره ،انتخواب اسم هم حق منه و  اگه حق من رو بخوای از همین اولش ...

بخدا این از تهدیدم نمیترسه 

بنظرم مادرش باید شعور میداشت فکر میکرد حتی به خودش اجازه نمیداد که بخاد نظر بده چه برسه بخاد با من بجنگه سر اسم بچه خودم

مادرشوهر پدرشوهر من واسه همه نوه هاشون اسم انتخاب مردن به جز بچه من یعنی از اول خودم خودم اصلا در مو ...

من اصن خودم از قبل زایمان به همهـمیگفتم عاشق اسم آلما و آرال هستم.دیگ هیچ احدی جرات نکرد پیشنهاد اسم بده😐اخه زمون قدیمه مگ....خدا کمکش کنه 

خودتو بزن به هوچی گری و فشارت بره بالا.بروـدکتر بیا بگوـگفته فشار عصبی روت زیاده.خدای نکرده زایمان ز ...

😂😂😂😂😂😂😂ای دختر 

این جواب میده انشالله 😂😂😂😂

مادرشوهر پدرشوهر من واسه همه نوه هاشون اسم انتخاب مردن به جز بچه من یعنی از اول خودم خودم اصلا در مو ...

به همین چیزا فکر میکنم اشکم در میاد 

کیه که بفهمه اخه 

کنارمه مگه نمیبینه چه دردایی میکشم کم میگم بهش 

😂😂😂😂😂😂😂ای دختر  این جواب میده انشالله 😂😂😂😂

اره ایشالا نگران نباش🤣🤣من شوهرم یجاهایی اخراش پرو بازی درمیاورد.عمش اینا چون نزدیکمونن یکم تو مسایلمون فضولی میکردن.یجوری خودمو زدم به مریضی و فشار بالایی و اینا..گفتمـدکتر گفته زایمان زودرس ممکنه داشته باشی فشارت و ضربان قلبت بالاست.شوهرم ببهشیدااا ریده بود بخودش انقد نگران بود😂بعدم دوماه مونده به زایمانم فرستادم خونه مامانم ک استرس نداشته باشم🤣🤣

من اصن خودم از قبل زایمان به همهـمیگفتم عاشق اسم آلما و آرال هستم.دیگ هیچ احدی جرات نکرد پیشنهاد اسم ...

والا من تو خونواده خودم مثلا بین دوتا اسم شک داشتم هر چی میپرسیدم کدوم بهتره همه میگفتن هر کدوم خودتون انتخاب کنین قشنگتره نمیدونم این مادرشوهرا چرا خودشونو نخود هر اش میکنن

اره ایشالا نگران نباش🤣🤣من شوهرم یجاهایی اخراش پرو بازی درمیاورد.عمش اینا چون نزدیکمونن یکم تو مسای ...

خوشبحالت حداقل این جواب داد برا تو انشاالله برا منم جواب بده 

والا من تو خونواده خودم مثلا بین دوتا اسم شک داشتم هر چی میپرسیدم کدوم بهتره همه میگفتن هر کدوم خودت ...

خب نشونه درک و شعور بالاعع که متاسفانه بعضیا ندارن