2777
2789
عنوان

اسم بچه

902 بازدید | 111 پست

سلام بچه ها خیلی امشب کلافه و ناراحتم 

من فردا باید برم سونو گرافی جنسیت 

بعد برا اسم من هم پسر هم دختر انتخاب کردم با همسرمم به توافق رسیدیم 

حالا امشب اومده میگه مامانم گفته بزارین ساحل اسمشو اگه دختر شد اگه پسر شد احمد بزارید خیلی اعصابم ریخت به هم کلی گریه کردم 

چیکار کنم بنظرتون

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرت میزائه؟؟؟؟رک باش وقتیم گف قشنگ بگو ک ما از قبل اسم انتخار کرده بودیم درضمن اعصابتو خورد نکن تا روز زایمان هزاربار اسمارو عوض میکنی

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️

گریه چرا کردی چرا خودتونو داغون میکنید اخه؟؟!!!!!

به حرفش توجه نکن و اسم بچه تو خودت انتخاب کن 

این کمترین حقیه که یه مادر میتونه داشته باشه

💙عضو گروه مانکن های زیبا 💙گروه آبی💙وزن فعلی۶۷💙وزن هدف۵۹💙قد۱۶۵💙پایین ترین وزنی که تا حالا تجربه کردم ۶۱هست برای همین وزن زیر ۶۰برام‌ مث یه رویاس🥹دوس دارم ببینم مینای ۵۹کیلو چه شکلیه😅💙سرگروه @آسمان_دریا

شما پدر مادرشید باید تصمیم بگیرید مادرش یک بار حق داشته اسم بچشو انتخاب کنه که کرده..این موضوعو خیلی منطقی و محترمانه هم به مادرش هم به همسرت بگو🥰

کبوترایی که تو قفس زندگی کردن خیال میکنن پرواز ی مریضیه🙂
خودت چی میخوای بذاری

خودم دختر دوست داشتم نیلا یا جانا بزارم پسر ابتین یا اراد 

همسرمم اوکی داد مخالفتی نکرد حالا امشب اومده میگه تو روت میشه رو حرف مامانم چیزی بگی

بگو‌ گوه نخور تو

کاش میتونستم 

خیلی ظلمه بخدا همه درد هاشو من بکشم یه عوضی بیاد گند بزنه به حالم 

چقد پستن اینجور خانواده ها

بزرگترا گاهی خودشون باعث میشن بهشون بی احترامی بشه.بگو بتو چه که میای تعیین میکنی چه اسمی بذارید؟

فقط حق شما و شوهرته عزیزم با شوهرت صحبت کن 

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

شما جوونها چرا انقدر کم صبرید ؟ حالا شما برو ،ببین جنسیت چیه ! تا آخر حاملگی هنوز خیلی راهه تا اون زمان صدتا اسم دیگه پیدا میکنی . با شوهرت و مادرش هم فعلا سربه سر نکن. 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

[QUOTE=312990441]مادرشوهرت میزائه؟؟؟؟رک باش وقتیم گف قشنگ بگو ک ما از قبل اسم انتخار کرده بودیم درضمن اعصابتو خورد نک ...[/QUخب منم همین میگم 

نه میشناسم همسرمو یه حرف که بزنه دیگه همونه تغیرش نمیده

خودم دختر دوست داشتم نیلا یا جانا بزارم پسر ابتین یا اراد  همسرمم اوکی داد مخالفتی نکرد حالا ا ...

من جات بودم تا گفت مامانم اینو‌ گفته می‌گفتم چه جالب مامان من گفته دختر شد فلان بزارید و پسر شد بیسار ،منم گفتم مامان منو شوهرم با هم حرف زدیم در موردش  بهتره بزارید برعهده ی خودمون 

بچه ها بخدا من بچه اولمه خب حالا اگه چندمی هم بود مهم نبود چی بشه اسمش ایقد ذوق داشتم برا بچه اولم خودم اسم بزارم 

مادر شوهر من پنجاه سال پیش اسم بچه هاشو خودش انتخاب کرده بعد حالا تو اسم بچه های منم میخاد دخالت کنه 

دارم دق میکنم