2777
2789
عنوان

اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 111 پست
محل نده  من هنوز بچه ندارم ولی یه روز شوهرم گفت مادرم گناه داره میخواست اسم برادرزادمو اپن بزا ...

خب تو شوهرت قبول کرده درکت کرده 

من بدبخت چی همه این حرفا رو بهش زدم 

تهش گفت تو روت میشه رو حرف مادرم حرف بزنی 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه تنه جلوشون وایسا و اسم انتخابیه خودتو بزار ،مامانه منم مثل مادرشوهر تو گوه زد به اسم بچه هام ...

کاش واقعا به این درک برسن که بزارن تو این تصمیم ها خودمون انتخاب کنیم 

واقعا یعنی چی دارم از غصه میپوکم 

اصلا حالم خوب نیست 

نه بابا مامان من از عروساش مثل چی میترسه چون جوابشو میدن ،همه ظلماش برا ما دختراشه توی دنیا به کسایی ...

خب خودت قبول نمی‌کردی یعنی چی آخه 

زن داداش من می‌گفت می‌خوام اسم بچم بزارم اصغر ما خیلی تو دلمون ناراحت بودیم واقعا دلمون برا بچه می‌سوخت ولی جوری رفتار میکرد کسی جرات نمی‌کرد بهش بگه نزار همون تو دلمون موند و نگفتیم🤣🤣 درسته الآنم از اسم بچش خوشمون نمیاد ولی هنوز جرات نکردم بگیم ۵ سال گذشته

خیلیییییی پررو باش الان بارداری مطمعن باش کوتاه میان 😉  بگو مامانت خیلی دلش میخواد دوباره ...

تو میگی نگفتم 

همه اینارو گفتم به همسرم قبول نمیکنه میگه فقط همین دوتا 

کاش واقعا به این درک برسن که بزارن تو این تصمیم ها خودمون انتخاب کنیم  واقعا یعنی چی دارم از غ ...

بنظر من آدمای قدیم اصلااااااا هم بادرک و فهم نیستن بنظرم خیلی هم نادان و کم عقل بودن البته بلانسب اون ادمایی که عاقل و بافهم و درک بودن ، اتفاقا بنظر من جوونای الانه که خیلی منطقی ان و فهمشون بیشتره 

بگو در مورد اسم بچم با کسی رودرواسی ندارم آره روم میشه خوبم روم میشه  محکم برخورد کن تقصیر خود ...

من تا الان رو ندادم بهشون همسرمم واقعا امشب شوکه کرد منو میگم که با اسم های من مخالفتی نکرد یهو امشب اومد خونه بهم اینجوری گفت 

تو میگی نگفتم  همه اینارو گفتم به همسرم قبول نمیکنه میگه فقط همین دوتا

کم نیار بابا خودتو بزن به سلیطه بازی ،گریه نکن داد بزن بگو من اسم بچمو انتخاب میکنم نه کس دیگه بگو مادرت برا تو اسم انتخاب کرده مادر بچه منم خودمم نه مادر تو که بیاد اسم پیشنهاد بده ، حتما مثل اون موقع من سن توام کمه و نمیتونی از خودت و حقت دفاع کنی ولی اینو بدون الان مقاومت نکنی از حق بچت دفاع نکنی یه عمر مدیون بچت و دل خودت میشی

بنظر من آدمای قدیم اصلااااااا هم بادرک و فهم نیستن بنظرم خیلی هم نادان و کم عقل بودن البته بلانسب او ...

خب ببین مادر شوهر من پنجاه سال پیش اسم چهار تا بچشو خودش انتخاب کرده 

حالا خیلی ظلمه یدونه بچه من بچه اولم بخاد اینکار سرم در بیاره 

کم نیار بابا خودتو بزن به سلیطه بازی ،گریه نکن داد بزن بگو من اسم بچمو انتخاب میکنم نه کس دیگه بگو م ...

۲۰ سالمه 

خب منم برا مظلومیت الانم دارم گریه میکنم اونا دو نفرن واقعا نمیشه کاری کرد 

منکه فردای زایمانم نمیتونم برم ثبت احوال باباشه که باید بره اپنم هرکار بخواد میکنه

خب خودت قبول نمی‌کردی یعنی چی آخه  زن داداش من می‌گفت می‌خوام اسم بچم بزارم اصغر ما خیلی تو دل ...

خب قربونت برم من ۱۸ سالم بود و مامانم همیشه انقدر بهمون زور گفته بود تحقیرمون کرده بود اصلا جرئت نداشتیم از خودمون و حقمون دفاع کنیم ، تو سری خور بار اومدیم بعد خیلییییی عذاب وجدان میداد بهم با روح و روان من بازی میکرد میگفت اگه اسمی که من میگم نزاری هم من با همون اسم صداش میکنم ، و تا اخر عمر حلالت نمیکنم و ...  

خب الآنم رو نده تموم شد رفت 

تلاشمو میکنم اما فک نکنم موفق شم 

خیلی دلمم شکست امشب بنظرم نباید همسرم یه اینجور حرفی میزد بهم 

حالا اگه اسمم انتخاب نکرده بودیم باز میگفتم اینم یه ایده داده برا اسم 

ولی وقتی انتخاب کردیم نباید میگفت بهم امشب خیلی دلم گرفت