2777
2789
عنوان

اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 111 پست
من جات بودم تا گفت مامانم اینو‌ گفته می‌گفتم چه جالب مامان من گفته دختر شد فلان بزارید و پسر شد بیسا ...

خب این گوش نمیده وگرنه هرگز ناراحتی پیش نمیومد مگه نمیدونه این یه مسئله ای هست که خودمون باید درموردش تصمیم بگیریم اخه

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
گریه چرا کردی چرا خودتونو داغون میکنید اخه؟؟!!!!! به حرفش توجه نکن و اسم بچه تو خودت انتخاب کن  ...

خب عزیزم من صبح بعد اینکه زاییدم خو نمیتونم برم ثبت احوال اسم بزارم باباش بایذ بره اونم مامان جونش هرچی بخاد همون میشه 

دارم دق میکنم کارم از گریه گذشته یعنی دیگه دلم نمبخاد برم ببینم بچه چیه حتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا ناراحتی، خیلی ریلکس بگو، حالا ببینیم چی میشه، اینارو زیاد خوشم نمیاد، جبهه نگیر با عصبانیت هم ...

قبول نمیکنه وگرنه منم دلم نمبخاد به دعوامون ختم شه 

اخه خدایی اینام اسمه که انتخاب کرده 

محل نده 

من هنوز بچه ندارم ولی یه روز شوهرم گفت مادرم گناه داره میخواست اسم برادرزادمو اپن بزاره زن داداشم قبول نکرد تو اجازه میدی برا اینکه خوشحالش کنیم اسم بچه ما رو اون بزارع

گفتم یه حرفی میزنم یکم بهش فکر کن ‌‌ مامانت ۵ تا بچه آورد هر ۵ تاشم خودش اسم گذاشت حالا تو وجدانت قبول می‌کنه اسم یدونه بچه منم اون بزارع خندید گفت راست میگی ها اصلا اشتباه کردم همچین چیزی گفتم 

شما پدر مادرشید باید تصمیم بگیرید مادرش یک بار حق داشته اسم بچشو انتخاب کنه که کرده..این موضوعو خیلی ...

عزیزم همسرم قبول نمیکنه به مادرشم بگم دعوامونه میفهمم برا همین نمیدونم چیکار کنم فقط دارم از غصه دق میکنم 

ببین یه تنه جلوشون وایسا و اسم انتخابیه خودتو بزار ،مامانه منم مثل مادرشوهر تو گوه زد به اسم بچه هام همیشه حسرت این تو دلمه که خودم اسمشو انتخاب نکردم شوهرمم همیشه سرکوفت میزنه که به حرف مامانت گوش کردی و اسم بچمونو بد گذاشتی 

کجاش گریه داره آخه🤦🏻‍♀️ یه کلام نه تموم شد و رفت

کاش همینقدر اسون بود 

اصلا مهم نیست 

خودش داره درد کشیدنام ویارم شب بیداریا همه چیو میبینه بعد یه اسمم ازم دریغ میکنه گریه نکنم چیکار کنم 

بزرگترا گاهی خودشون باعث میشن بهشون بی احترامی بشه.بگو بتو چه که میای تعیین میکنی چه اسمی بذارید؟ ف ...

من با همسرم حرف زدم محترمانه برگشه میگه تو روت میشه به مادر من بگی این اسمو نمیخام 

😭😭😭😭😭😭😭😭واقعا اعصابم خورده 

ببین یه تنه جلوشون وایسا و اسم انتخابیه خودتو بزار ،مامانه منم مثل مادرشوهر تو گوه زد به اسم بچه هام ...

چیه اسم بچه هات... معمولا مامانا اسم نوه های دختری رو نمیزارن همه زورشون برا عروس بدبخته 

شما جوونها چرا انقدر کم صبرید ؟ حالا شما برو ،ببین جنسیت چیه ! تا آخر حاملگی هنوز خیلی راهه تا اون ز ...

انشالله اینی که میگی بشه 

منکه نا امیدم اونا کوتاه بیان 

من با همسرم حرف زدم محترمانه برگشه میگه تو روت میشه به مادر من بگی این اسمو نمیخام  😭😭😭😭😭 ...

بگو در مورد اسم بچم با کسی رودرواسی ندارم آره روم میشه خوبم روم میشه 

محکم برخورد کن تقصیر خودته رو نده تا اونام چیز نگن

چیه اسم بچه هات... معمولا مامانا اسم نوه های دختری رو نمیزارن همه زورشون برا عروس بدبخته 

نه بابا مامان من از عروساش مثل چی میترسه چون جوابشو میدن ،همه ظلماش برا ما دختراشه توی دنیا به کسایی که همیشه زورش رسیده دختراش بوده 😭😭😭😭😭😭 به عروساش حتی جرئت نکرد اسم پیشنهاد بده بخدا

دیگه مادرش طوری خواسته و گفته سخت بوده ولی اگه متقابل باشه مجبوره کوتاه بیاد 

نمیدونم چی میشع تهش 

ولی خیلی ناراحتم دلم نمیخاد اصلا فردا برم ببینم چیه حتی 

خیلی ناراحتم کرد