2777
2789
عنوان

اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 111 پست
فرداشم قشنگ پای میز طلاقم 😂😭🤦🏼‍♀️

یعنی ما زن ها اینقد بدبختیم؟

من همسرم همیشه گفت اسم بچه دوم خودت انتخاب کن از روز اول گفتم اسم بچه ی من اینه چند بار تلاش کرد نظرمو عوض کنه گفتم مرد باش پای حرفت وایسا.

الانم بنظرم هیچی بهش نگو چند روز سکوت کن فردا هم رفتی سونوگرافی خیلی آروم بیا نه خوشحالی کن نه چیزی بذار بفهمه کارش خیلی زشته هم خودش هم مادرش.

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
افرین زیر بار نرو گلم تو قرار مادرشی باید تو زندگی از حق بچه ات دفاع کنی جلو همه بایستی حتی شوهرت و ...

امیدوارم موفق شم 

به هرحال اونا دوتان من تنهام 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توجه نکن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
یعنی ما زن ها اینقد بدبختیم؟ من همسرم همیشه گفت اسم بچه دوم خودت انتخاب کن از روز اول گفتم اسم بچه ...

جشم انشالله جواب بده 

کسی که مسئولیت تربیت و... اون بچه رو به عهده داره باید اسمشو انتخاب کنه

حتی شوهرم نباید دخالت کنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
یاخدا چقد عجیب زن داشت حداقل علی اصغر میذاشت والا دایی خدابیامرز من اسمش علی اصغر بود اگ زنده بود ال ...

آره اولین بار گفت می‌خوام بزارم اصغر خندیدیم خیال کردیم داره باعامون شوخی می‌کنه ولی کم کم دیدیم جدیه غیرمستقیم اسم پیشنهاد می‌دادیم گفتیم شاید ب خودش بیاد چون جرات نداشتیم مستقیم بگیم ولی اون عزمشو جزم کرده بود .. الآنم دلم برا بردارزادم میسوزه بقیه بردارزاده خواهر زاده هام اسم های قشنگ ولی این 😭🥲

قهر کن بگو اصلا من نمیزام😂💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
کسی که مسئولیت تربیت و... اون بچه رو به عهده داره باید اسمشو انتخاب کنه حتی شوهرم نباید دخالت کنه

هعیییی حالا من راضی ام شوهرم انتخاب کنه اما مادرش نه 

خب حداقل اگه اسم قشنگی بود اره یه چیزی اسم های دموده برا هزار سال پیشه چرا من بزارم 

خب نشده رو بچه خودش بزاره به دختر خودش میگفت بزاره چرا به من بگه 

قبول نکن اصلا اخه الان کسی احمد نمیزاره رک بهشون‌بگو 

خب منم دردم همینه اگه اسم ها قشنگ بودن حرفی نداشتم 

اخه باید بفهمن ما دو دهه ۵۰ یا ۶۰ نیستیم که این اسم هارو انتخاب کردن اخه 

هعیییی حالا من راضی ام شوهرم انتخاب کنه اما مادرش نه  خب حداقل اگه اسم قشنگی بود اره یه چیزی ا ...

عقل که نباشد جان در عذاب هست

اصلا توجهی بهشون نکن و کار خودتو بکن

محکم بایست و به شوهرتم بگو خوشت نمیاد

عقل که نباشد جان در عذاب هست اصلا توجهی بهشون نکن و کار خودتو بکن محکم بایست و به شوهرتم بگو خوشت ...

انشالله موفق شم 

جشم انشالله جواب بده 

چشمت به جمال نی نیت روشن بشه الهی عزیزم

غصه نخور.گناه داری الان غصه و استرس برات خوب نیست🥺🥹 چند روز سرسنگین باش به همه چی بی تفاوت باش ان شاالله خدا اشتباه شوهرتو بهش نشون میده فقط دعوا اینا نکن چون واسه خودت سمه

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

یبار مادر بزرگ شوهرم.قبل تعیین جنسیت یهو برگشت بهم گفت ایشالا بچت پسر بود من نذر کردمـاسمـبچتو بذارم ابولفضل گفتم لطف کنید برا بچه من نذر نکنید.اسمم کسی انتخاب نکنه من به خانواده خودمم گفتم کسی یوقت خواب نبینه که اسم فلان کسی رو بذارین..بنظرم برگرد بگو اتفاقا مامانمم گفته فلان اسمـرو بذارین ولی من گفتم اسم انتخاب کردیم..

اخه باز دختر ساحل قابل تحمله....احمددددد آخه زن؟؟

از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🧘‍♀️🕊
چشمت به جمال نی نیت روشن بشه الهی عزیزم غصه نخور.گناه داری الان غصه و استرس برات خوب نیست🥺🥹 چند ر ...

نه اتفاقا محترمانه باهاشون صحبت کردم که دعوامون نشه 

ولی مطمنم کار به اونجام کشیده میشه