2777
2789
عنوان

اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 111 پست
خوشبحالت حداقل این جواب داد برا تو انشاالله برا منم جواب بده 

یه نذری کن..نذر سیب کن

بزن گوگل نذر سیب میاد یادم رفته برا کدوم شهید بود

جواب میده ایشالا.توکلت به خدا باشه..میدونم چقد دلت آشوبه الان

از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🧘‍♀️🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت هر چی دوست داری اون رو بذار 

تو رو خدااااااا بچه ای که ب دنیااااا میارین رووووو خودتون اسم بذارین 

احمد چیه اخه خدایااااا

بچه هااا بزرگ بشن درد اسمشونم میکشن بخداااا 

ب روز بذارین تا بچه بزرگ شد غصه اسم رو لااقل نکشه 

قدم نی نیتونم مبارک باشه عزیزم با خودش عشق  بیاره تو زندکیتون 🧿

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

یه نذری کن..نذر سیب کن بزن گوگل نذر سیب میاد یادم رفته برا کدوم شهید بود جواب میده ایشالا.توکلت به ...

فداتشم مرسی درکم میکنی این روزا هیچکی فکر من نیست واقعا یذره از طرف هیچکس درک نمیشم 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
بگو تو قران و احادیثم گفتن پدر و مادر در قبال انتخاب اسم بچه مسئولن نه پدربزرگ مادربزرگ

این لای قران به عمرش باز نکرده 😂

خودت هر چی دوست داری اون رو بذار  تو رو خدااااااا بچه ای که ب دنیااااا میارین رووووو خودتون اس ...

فداتشم مرسی عزیزم 

منم دلم میخاد اسم بچمو خودم بزارم خب نمیزارنم

خودتم دیگه هی پیگیری نکن فعلا اصلا دیگه اسم نگو بذار به فراموشی سپرده بشه فعلا ایشالله دیگه زایمان ی ...

چشم ممنون ع راهنماییت

فداتشم مرسی عزیزم  منم دلم میخاد اسم بچمو خودم بزارم خب نمیزارنم

انشالله راهکار اون خانوم جواب میده براتون 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اگه بهش بگی مثلا به ۲۰ سالگی بچه فک کن اون موقع دیگه خیلی با الان فرق داره اگه بچه از اسمش راضی نباشه اگه باعث بشه اعتماد به نفسش به خاطر اسمش پایین باشه و از ما متنفر بشه به خاطر اسمش چی میخوایی جوابشو بدی الان اگه اسمی که مادرش انتخاب کرده نذارین شاید چند روز ناراحت بشه ولی اسم دائمی هست و بچه تا اخر عمرش ناراحته و نمیشه کاریش کرد

به نظر من فقط اینده و بچه رو بیار وسط 

بگو بعدن مثلا اگه پسر باشه اسم همه دوستاش اسمای خاص و شیکه اسم پسر ما احمد 

چه حسی به نظرت این بچه داره

اگه بهش بگی مثلا به ۲۰ سالگی بچه فک کن اون موقع دیگه خیلی با الان فرق داره اگه بچه از اسمش راضی نباش ...

اخه میدونی چیه باباش فوت شده اسم باباش میخان بزارن رو بچه من 

احمد اسم باباشه

اسم یه مرده رو 

اخه چقد ادم باید بیشعور باشع ۸۰ سال پیش اسم باباش احمد بودع حالا هم میخان اسم بچه منو بزارن 

چقد بدم میاد از این افکار پوسیده اون فوت شده دیگه بعدشم واسه ۷۰ ۸۰ سال پیش بوده حالا که چی دوباره اس ...

هههههع 

دارن منو میکشن که اسم یکی که مرده رو زنده کنن 

متاسفم برا این کصافتی که تو ذهن عقلشونه

کاش همینقدر اسون بود  اصلا مهم نیست  خودش داره درد کشیدنام ویارم شب بیداریا همه چیو میبی ...

باور کن سخت نیست اونا یه اسم دیگه انتخاب کردن شما یه اسم دیگه حق و مسئولیت انتخاب اسم با پدر و مادر بچست 

چرا روتون نمیشه به مادر همسرت بگین انتخاب ما اسم دیگست؟! 

جز پدر و مادر بقیه درصورتی میتونن نظر و پیشنهاد بدن که ازشون خواسته بشه در غیر اینصورت ک بخوان بگن نه همین اسم ک من گفتم بزار دیگه دخالت بیجاست

عزیزم با گریه که درست نمیشه فقط حالت بد میشه 

آروم و منطقی با همسرت صحبت کن سعی کن قانعش کنی