2777
2789
عنوان

نامزدی😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 40 پست
حدود۹ماهه من هنوز نتونستم باهاش گرم بگیرم تو قرار حضوری فقط پشت گوشی خوبم😭😭😭😭گناه داره

اول اینکه یه موضوع عادیه طبیعیه اوایل چون شناخت کمه حرفم کمه.من خودم آدم گرمی هستم با همه سریع دوس میشم ولی اوایل رابطم حرف کم‌میومد.هرچی بیشتر سعی کنی باهاش راخت باشی حرف بیشتر پیش میاد مثلا برید پاساژ جاهای دیدنی درمورد چیزا نظر بده حرف بزن در موردخودت

باید تند تند زود به زود باهاش بری بیرون اونوقت دیگه باهاش راحت میشی سوال بپرسم جواب میدی؟چرا بعضی ا ...

اصلا ازش خجالت نمیکشم اما وقتی می‌بینمش حرفم در نمیاد😭

من والا خودم هم نمیدونم قصدش ازدواجه یا ن یروز میگ میگرمت یروز میگ نمیدونم😂😂😂😂😂

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید تند تند زود به زود باهاش بری بیرون اونوقت دیگه باهاش راحت میشی سوال بپرسم جواب میدی؟چرا بعضی ا ...

خب داداشت وقتی گفته قصدم ازدواج نیست دختره چی گفته؟ اگه راحت کنار اومده شاید به داداشت علاقه ای نداره. نمیدونم ولی طرز فکر داداشت عجیبه

اره دقیقا نمیگن البته بعضیام اولش قصدشون ازدواج نیس ب خودت خیلی بستگی داره

خب اون یکم تورو گرم کنه  چرا از اپن توقع نداری از خودت فقط توقع داری معمولا پسرا پیش دختر دلقک ...

اون میخنده منه خاک برسر ک با ترک دیوار خندم میگیره اصلا اونجا خندم نمیاد😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

آخه عزیزم ارتباط برقرار کردن که فقط به شوخی کردن و خنداندن نیست!!!طبیعیه که اوایل دوطرف کمی براشون س ...

اون میخنده منه خاک برسر ک با ترک دیوار خندم میگیره اصلا اونجا خندم نمیاد😭😭اما اره اونم خیلی بلد نیس بحثو بازکنه😭۹ماهه تقریبا باهمیم😭

اون میخنده منه خاک برسر ک با ترک دیوار خندم میگیره اصلا اونجا خندم نمیاد😭😭

خب حالا نخندید حرف بزنید 

یکم از روحیات بگه تو از اخلاقت بگو یواش یواش میون حرفا خنده های ریزی بزن تا از اون خنده ها تا روت باز بشع

با چ بهونه ای میری پیشش من کمبود بهونه دارم ک ب خانواده چی بگم

منم خیلی کم میرم پیشش ماهی یکبار😭😭😭😭😭برا همین رابطمون داره سرد میشه😭بارها دعوامون میشه براهمین قضیه کم دیدن😭

خب داداشت وقتی گفته قصدم ازدواج نیست دختره چی گفته؟ اگه راحت کنار اومده شاید به داداشت علاقه ای ندار ...

داداشم میگه بهش نمیگم میخوام بگیرمش اگه خواست ازدواج کنه اونوقت بهش میگم،میگه اگه بهش بگم قصدم ازدواجه خوده واقعیشو نشون نمیده

خب حالا نخندید حرف بزنید  یکم از روحیات بگه تو از اخلاقت بگو یواش یواش میون حرفا خنده های ریزی ...

اصلا من ازش خجالت نمبشکم فقط دوتایی‌مون حرفمون در نمیاد😭😭😭پشت گوشی خوبیم فقط😭😭😭