2777
2789
عنوان

نامزدی😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون میخنده منه خاک برسر ک با ترک دیوار خندم میگیره اصلا اونجا خندم نمیاد😭😭اما اره اونم خیلی بلد نی ...

حالا که فعلا روی همین مورد تمرکز کردی میشه بگی وقتی اون میخنده چرا نمیتونی بخندی؟؟خجالت ترس از قضاوت یا اصلا خیلی ساده حرفش به نظرت بیمزه است؟

به چی خودم بستگی داره؟ البته که این موضوع راجب خودم نیست ولی چون از داداشم شنیدم کنجکاو شدم

بعضی پسرا یهو تو رابطه میبینن مثلا دختره چ دختر خوب و عاقلیه چقد با معیارایی ک‌ میخوان هماهنگه میگیرنش درصورتی ک از اولم قصد نداشتن

حالا که فعلا روی همین مورد تمرکز کردی میشه بگی وقتی اون میخنده چرا نمیتونی بخندی؟؟خجالت ترس از قضاوت ...

یه لبخند ریز میزنم
ن خجالت میشکم ن بی‌مزست ن ترس

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه لبخند ریز میزنم ن خجالت میشکم ن بی‌مزست ن ترس

خوب سوال همینه چرا یک لبخند ریز؟!چرا خودت رو درحد معقول ومعمول راحت حس نمیکنی؟چرا حرف اونو با یک جمله دیگه ادامه نمیدی؟به نظرم اول توی ذهن خودت به اینجور سوالها جواب بدی خودت به نتیجه میرسی.