2777
2789
عنوان

نامزدی😭😭😭😭😭😭😭😭

514 بازدید | 40 پست

سلام عزیزانم من ادم شوخ و گرمی هستم امــا با عشقم رو در رو نمیتونم قفل میشم اصلا نمیتونم شوخی کنم باهمع شوخی و خنده با عشقم فقط پشت تلفن و چت کردن گرم هستم😭😭😭😭رابطمون داره روز ب روز سرد تر مبشه😭😭😭😭وقتی میرم سرقرار نمی‌دونم چیکارکنم؟خیلی جو سرده بلد نیستم گرم کنم نمیدونم چ شوخی کنم؟چ بازی کنم؟😭😭😭
منی ک تو خانواده و دوستا همش ب دلقک بازی معروفم پیش نامزدم سرد و قفل میشم بلد نیستم چیکارکنم راهنمایی‌م کنید تروخدا😱😭😭😭😭 من انقدر خنده میکنم ک مثلا یک جمع میخوایم بریم ک رسمی خانواده میگن مواطب باش خیلی گرم نگیر امـــا با نامزدم نمیتونم😭😭 حتی نمیدونم چ حرفی بزنم وقتی میرم پیشش ساکتم اونم بدبخت حرفش در نمیاد
بخدا ازم سرد شده دیگ ن میاد پیشم ن زنگی پیام هم کم میدع😭😭😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل رابطتونه؟

حدود۹ماهه من هنوز نتونستم باهاش گرم بگیرم تو قرار حضوری فقط پشت گوشی خوبم😭😭😭😭گناه داره

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

نامزدته ؟؟یا رررر ل ؟؟بگو برحسب اینا راهنماییت کنم

رل

ازش خجالت اصلا نمیکشم اما اصلا حرفم در نمیاد وقتی میرم پیشش😭😭

باید تند تند زود به زود باهاش بری بیرون اونوقت دیگه باهاش راحت میشی

سوال بپرسم جواب میدی؟چرا بعضی از پسرا قصدشون ازدواجه ولی به دوس دخترشون میگن ازدواجی نیستم؟

داداش خودمم میگه به دوس دخترم نمیگم میخوام بگیرمش،میگفت اگه بگم قصدم ازدواجه دیگه بدی ها خودشو نمی‌ندازه بیرون هم فیلم بازی میکنه؟راس میگه؟

آخه عزیزم ارتباط برقرار کردن که فقط به شوخی کردن و خنداندن نیست!!!طبیعیه که اوایل دوطرف کمی براشون سخت باشه ومعمولا از راه‌های دیگه سرحرف باز میشه اون آقا هم ظاهرا بلد نیست چطور شروع کنه شاید بهتر باشه خودت بیشتر یاد بگیری ولی به نظرم مسئله شما شوخی کردن و...نیست کاش میشد بیشتر توضیح بدی.