2777
2789
عنوان

کیا دویا دویا مودا نگاه میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14034 بازدید | 68 پست
بنظرم نیهان خود واقعیشنیس خیلی حسوده از چهره اش مشخصه و وقتی امضب ب تینا نگا میکرد .. کلا رفتاررش مص ...

نیهان و زینب بشدت حسودن 

اصلا تیپ زدن بلد نیستن

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

آره یکی شدن امتیازاشون  من پیج اینستای تینارو پیدا کردم  دیدم تو کامنتا نوشته بودن حقتو ...

‌پیچش چیه؟ اره منم تو همون گامنتا دیدم نوشته چون ایرانی بوده گلشاه خیلی باش چپ بوده‌بیرونش کرده فک کرذم الکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تینا چرا تو فصلای دیگ نیست؟

حذف میشه

مابین همین برنامه برادرشم فوت میشه بنده خدا

باز اخرین قسمت دعوتش میکنن کنارشون حضور داشته باشه.

دختر خیلی قشنگیه

اما ایرانی بودنشونو ترویه خیلی درنطرمیگیره

برعکس برنامهای امریکایی ک نگا نمیکنن طرف ازکجا اومده

آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....
ایییششش حس می‌کنه خیلی می‌دونه ولی سری قبل بود فکر کنم گلشاه ضایعش کرد 😂

یبار به دختره گف اینجا چی میخوای تو که تیپ بلد نیستی 

دختره گف اومدم یاد بگیرم 

بعد بهش گف مگه مدرسس اینجا 

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

‌پیچش چیه؟ اره منم تو همون گامنتا دیدم نوشته چون ایرانی بوده گلشاه خیلی باش چپ بوده‌بیرونش کرده فک ک ...

واستا نگاه کنم برات میذارم

مگه ایرانیه؟

آره تینا و پینار ایرانین

یبار به دختره گف اینجا چی میخوای تو که تیپ بلد نیستی  دختره گف اومدم یاد بگیرم  بعد بهش ...

آره تو اون قسمت هم گلشاه گفت ما شو لباس های زیادی داشتیم و طراحی های زیادی کردیم ولی تو هنوز تجربه آنچنان نداری این بازم حرف خودشو میزد

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
تیپ دوتا داور خانم اصننننننن دوس داشتنینیسن.خودشونم نیپ های اشتباه میزنن..مثلا یاسمین خودش سارافن تا ...

آره دقیقا یاسمین یه تیکه پارچه می‌بنده دور خودش تو برنامه همش می‌ترسه بیوفته بعد ایراد از دخترا میگیره

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز