2777
2789
عنوان

کیا دویا دویا مودا نگاه میکنن؟؟

14034 بازدید | 68 پست

طرفدار کدوم شرکت کننده اید ؟؟ 

من آلینا و تینا رو خیلی دوست دارم 

از تو داورا از یاسمین خیلییی بدم میاد 

با اون لباسای مسخره ای که میپوشه

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

سلام ابجیا😍😍

بمب سال😱😱🥳🥳🥳🥳

بیاین ببینین چی پیدا کردم دولت پک لوازم التحریر و سبد خانوار رایگان میده هر شماره یکبار وارد شین شمارتونو وارد کنین به سوالات ساده جواب بدین و مشمول طرح بشین💃🤩🤩🤩🥳

https://re4.ir/KYaIa

بدو امروز روز اخرشه🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم نگاه میکنم امشب خونه مامانمم نزاشتن نگاه کنم😪

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
امشب ندیدم 🤧😭

امشب تینا و آلینا اول شدن

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

از اون زینبم خوشم نمیاد همش دعوا‌داره با همه اون بانو هم چ مسخرس😂

آخ دقیققققا

تینا با هولیا دوست دارم از گل شاه هم بدم میاد

خیلی تیکه میندازه 

پیرمرده و کچله خوبن و خوبم نمره میدن

سلام ابجیا😍😍 بمب سال😱😱🥳🥳🥳🥳 بیاین ببینین چی پیدا کردم دولت پک لوازم التحریر و سبد ...

برو گمشو دیگه چقدر کلاهبرداری بسه دیگه اینقدر تعلیق میشی بازم حیا نداری تو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز