2777
2789
عنوان

کیا دویا دویا مودا نگاه میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14034 بازدید | 68 پست
سلام ابجیا😍😍 بمب سال😱😱🥳🥳🥳🥳 بیاین ببینین چی پیدا کردم دولت پک لوازم التحریر و سبد ...

لینک آلوده.؟؟

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
آره منم تیناولی یاسمین یه طوری لباس میپوشه که نمیتونه تکونی بخوره می‌ترسه بیوفته از تنش😂

خیلی غرور داره 

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکرار داره؟

یکشنبه ها ساعت 10 صبح

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

اوووووف 

هنوز اولاشه

رفته رفته اخلاق تک ب تکشون گندترمیشه دعواها زیادتر 

هولیا اول خاهد شد .و تمام

آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....
جدی امتیازاشون مث هم بود مگه؟ این تینا ک انقد خوبه چرا حدف میشه پس دیگ تو قسمتای خیلی جلوتر تو اینست ...

آره یکی شدن امتیازاشون 

من پیج اینستای تینارو پیدا کردم 

دیدم تو کامنتا نوشته بودن حقتو خوردن و چون ایرانی بودی نخواستن اول بشی

آخ آخ عصا قورت داده گلشاه همشم دنبال پسره کچله اس

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
خوشبحالتون ترکی بلدین راحت نگاه میکنین

دوبلس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز