2777
2789

مربوط به مسائل مالیه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی کارمند بانک؟

نه کارم خیلی گسترده ست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بازی می‌کنم پول در میارم گفتم شاید جالب باشه براتون 

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 
آزاد  گلفروشی دارم دیزاین و  این چیزا

من عاشق این کارم

با توجه ب قیمت بالای گل و چون نیاز اولیه مردم نیست از درامدت راضی ایی عزیزم؟ینی پیشنهاد میکنی این حرفه رو؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
چجوری

هرکی از راه میرسه نمیتونه بیاد پول در بیاره مهارت لازمه با یه مقدار کمی پول درآمدشم کمه بستگی به خودت داره هرکدوم بفروشی بین 70 تا 120 سودشه 

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 
من عاشق این کارم با توجه ب قیمت بالای گل و چون نیاز اولیه مردم نیست از درامدت راضی ایی عزیزم؟ینی پی ...

این چیزا همیشه تو شغل های آزاد تاثیر داره گلم 

ولی خوب میدونی همه چیز باز بستگی داره به کار خودت که گسترش بدی و فقط تو یه زمینه خاص نباشی که تو زمان هایی که حالا فصل کارت نیست یا مشکلی پیش میاد عقب نمونی

من اره خداروشکر راضیم

ولی خوب اینو قبول دارم که جز نیاز اولیه ملت نیست

و گاهی هم سخت میشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
این چیزا همیشه تو شغل های آزاد تاثیر داره گلم  ولی خوب میدونی همه چیز باز بستگی داره به کار خو ...

خداروشکر عزیزم...اتفاقا چند روز پیش از ی گل ارایی قیمت کلاساشو گرفتم گفتم شرکت کنم بزنم تو این کار چون من هم کارای هنری دوست دارم هم عاشق گل و گیاهم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
خداروشکر عزیزم...اتفاقا چند روز پیش از ی گل ارایی قیمت کلاساشو گرفتم گفتم شرکت کنم بزنم تو این کار چ ...

اگه علاقه داری شروع کن 

اگه میتونی برو گلخونه ها هم کار کن تجربیاتت بیستر بشه در کل گل های آپارتمانی سود دهی یکم طول میکشه ولی خوب 

گل شاخه ای سریع تره 

گلم 

عزیرم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز