2777
2789
اگه علاقه داری شروع کن  اگه میتونی برو گلخونه ها هم کار کن تجربیاتت بیستر بشه در کل گل های آپا ...

الان ک گل رفته بالا میصرفه ادم بزنه تو کار گل ارایی سودش خوبه باز؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان ک گل رفته بالا میصرفه ادم بزنه تو کار گل ارایی سودش خوبه باز؟

عزیزم اول کار وه هنوز سود دهی انجانن نداره باید خوب جا بیفتی و اینکه بستگی به کار خودت داره که بتونی مشتری جذب کنی و کار های جدید انجام بدی و یه چیز ثابت نباش

اگه جا بیفتی

خوبه عالی

اره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عزیزم اول کار وه هنوز سود دهی انجانن نداره باید خوب جا بیفتی و اینکه بستگی به کار خودت داره که بتونی ...

ممنون از راهنمایت عزیزم انشالله همیشه موفق و پرروزی باشی

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
ممنون از راهنمایت عزیزم انشالله همیشه موفق و پرروزی باشی

قربونت برم 

مرسی 

گلم

عزیزم 

شما هم موفق و خوشبخت باشید 

تو هر

کاری که هستی 

و علاقه داری

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
قربونت برم  مرسی  گلم عزیزم  شما هم موفق و خوشبخت باشید  تو هر کاری که هست ...

ممنون عزیزم مرسی از لطفت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز