eshghsafaram مدیر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 1256 عنوان شغلت چیه | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست لطفا بگید خانوما 1402/07/14 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi1400 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4550 اگه علاقه داری شروع کن اگه میتونی برو گلخونه ها هم کار کن تجربیاتت بیستر بشه در کل گل های آپا ... الان ک گل رفته بالا میصرفه ادم بزنه تو کار گل ارایی سودش خوبه باز؟ «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97130 الان ک گل رفته بالا میصرفه ادم بزنه تو کار گل ارایی سودش خوبه باز؟ عزیزم اول کار وه هنوز سود دهی انجانن نداره باید خوب جا بیفتی و اینکه بستگی به کار خودت داره که بتونی مشتری جذب کنی و کار های جدید انجام بدی و یه چیز ثابت نباشاگه جا بیفتیخوبه عالیاره #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
zizi1400 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4550 عزیزم اول کار وه هنوز سود دهی انجانن نداره باید خوب جا بیفتی و اینکه بستگی به کار خودت داره که بتونی ... ممنون از راهنمایت عزیزم انشالله همیشه موفق و پرروزی باشی «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97130 ممنون از راهنمایت عزیزم انشالله همیشه موفق و پرروزی باشی قربونت برم مرسی گلمعزیزم شما هم موفق و خوشبخت باشید تو هرکاری که هستی و علاقه داری #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
zizi1400 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4550 قربونت برم مرسی گلم عزیزم شما هم موفق و خوشبخت باشید تو هر کاری که هست ... ممنون عزیزم مرسی از لطفت «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️