2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم...

336 بازدید | 26 پست

پری روز سرماخورده بود بهش بادکش انداختم زنگ زد تشکر کرد ولی همه جاش بد جور کبود بود شوهرش هم بشوخی گفت بزار ببینمت چرا همسرمو سیاه و کبود کردی الان زنگ زده میگه دوباره میام برام بندازی تا خوب خوب بشم چکار کنم ؟ از وقتی شوهرش به شوخی اون حرف رو زد خجالت میکشم🫣

سلامتی و خوشبختی دخترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای کبودی هاش از بین میره؟ خیلی ناجور کبوده

آره یک هفته بعد میره. اخه بدجور سرما خورده بود شدید آبریزش داشت و بدن درد الان میگه خوبم برای کامل بهتر شدنش میاد

سلامتی و خوشبختی دخترم

انگار با اتو داغش کردی😂😂 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اینجوری ضرر داره نباسد تااین حد کبود بشه

نه چه ضرری خوب سرما خوردگیش شدید بود. کسی شدید سرما بخوره شما میندازین کبودیش کمتر میشه

سلامتی و خوشبختی دخترم