برای انتخاب رشته گفتن فقط شهر خودم(تهران)رو میتونم بزنم و شهر خرم آباد (چون خودمون اصالتا اونجاییم) بعد منم رشته روانشناسی و مشاوره رو دوست داشتم بعد از مشاوره و روانشناسی تهران خرم آباد رو زدم بعد رشته های دیگه رو تهران زدم.
الان مشاوره خرم آباد قبول شدم نمیزارن برم میگم خب از اول میگفتید که من نزنم الان چیکار کنم تکلیفشون با خودشونم مشخص نیست ده بار بهشون گفتم خرم آباد قبول شم چیکار میکنید خب گفتن تو حالا قبول بشو یه خونه برات میگیریم اونجا بعد الان میگن نه میگن وای حالا چه خاکی تو سرمون بریزیم چرا اونجا رو زدی تهران رو میزدی میگم خب تهران رشته هایی مثل علوم تربیتی اونم شاید با جامعه و فلسفه و .. رو میاوردم خب اینا به چه دردم میخورن این همه درس خوندم آخرش شد این حالا چیکار کنم 😭😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منمگنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚