2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست خانوادم ای خدا😭

364 بازدید | 22 پست

برای انتخاب رشته گفتن فقط شهر خودم(تهران)رو میتونم بزنم و شهر خرم آباد (چون خودمون اصالتا اونجاییم) بعد منم رشته روانشناسی و مشاوره رو دوست داشتم بعد از مشاوره و روانشناسی تهران خرم آباد رو زدم بعد رشته های دیگه رو تهران زدم. 

الان مشاوره خرم آباد قبول شدم نمیزارن برم میگم خب از اول میگفتید که من نزنم الان چیکار کنم تکلیفشون با خودشونم مشخص نیست ده بار بهشون گفتم خرم آباد قبول شم چیکار میکنید خب گفتن تو حالا قبول بشو یه خونه برات میگیریم اونجا بعد الان میگن نه میگن وای حالا چه خاکی تو سرمون بریزیم چرا اونجا رو زدی تهران رو میزدی میگم خب تهران رشته هایی مثل علوم تربیتی اونم شاید با جامعه و فلسفه و .. رو میاوردم خب اینا به چه دردم میخورن این همه درس خوندم آخرش شد این حالا چیکار کنم 😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا اشکال نداره چی قبول شدی؟

من تجربیم اینم کنکورِ سومم بود 

رشته ای که دوس داشتم که هیچی‌رتبم کلا بهش نمیخورد 

ولی با توجه به انتخابام یه رشته رو مطمئن بودم میارم نیاوردم😐😭😭😭یه رشته ی خیلی بدتر قبول شدم اونم نیمسال دوم😔😔

اجی ی واسطه بفرس عمو دایی کسی 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
ای خدا اشکال نداره چی قبول شدی؟

عریزم باهاشون صحبت کن

و کسی که پدر مادرت ازشون حساب میبره بگو صحبت کنه

به نظر من حتما برو و تو خوابگاه دولتی هم باشی خوبه

این همه آدم خوابگاه بودن.تازه کلی دوست خوب و با فرهنگ های مختلف آشنا میشی

رشته مشاوره هم خوووبه 

موفق باشی و دوران خوشی داشته باشی 

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد
من تجربیم اینم کنکورِ سومم بود  رشته ای که دوس داشتم که هیچی‌رتبم کلا بهش نمیخورد  ولی ب ...

اشکال نداره ناراحت نباش 

امسال نمیدونم چرا قبولیا اینجوری شده خیلیا رو دیدم با رتبه خوب هیچی قبول نشدن 

وا علوم تربیتی با مشاوره چه فرقی داره... همینو میزدی تهران..هیچ فرقی تو استخدامی ها نداره این دو رش ...

اخه علوم تربیتی تهش معلم میشه من معلمی دوست ندارم 

بعد دلم میخواست برم رشته ای که دوست دارم

اجی ی واسطه بفرس عمو دایی کسی 

همه هم نظرشون با مامان و بابام یکیه حرف هیچکس رو قبول ندارن 

گند زدن به آینده و کنکور و زندگی من...

میگم خر از اول میگفتید خرم آبادم نمیتونم برم منم نمیزدمش

عریزم باهاشون صحبت کن و کسی که پدر مادرت ازشون حساب میبره بگو صحبت کنه به نظر من حتما برو و تو خوا ...

میگن نمیشه اسم خوابگاه میارم بدشون میاد نمیفهممشون میگن تو نمیتونی بری خوابگاه نمیشه

بنظرم باهاشون بشین صحبت کن و بگو ک تصمیمت رو گرفتی و هر کاری هم کنن میخواهی بری، روی تصمیمت یخورده پ ...

من کل تابستونه دارم باهاشون بحث میکنم دیگه نمیکشم خستم کردن نمیفهمن😭 خودشون گفتن این شهرو اشکال نداره بزنم😭😭

میگن نمیشه اسم خوابگاه میارم بدشون میاد نمیفهممشون میگن تو نمیتونی بری خوابگاه نمیشه

وااااا این چه حرفی 

همه چی فقط د فقط به خودت بستگی داره

این همه آدم خوب و موفق تو خوابگاه و شهر دیگه بودن

سعی کن راضی کنی

البته اگه خودت میخوای 

والله منم این پدر مادرارو نمیفهمم 

پ بچه کی مستقل شه  آخه 

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد
وااااا این چه حرفی  همه چی فقط د فقط به خودت بستگی داره این همه آدم خوب و موفق تو خوابگاه و ش ...

حرف میزنم نمیفهمن 

میگن تو نمیتونی تو خوابگاه بمونی بخدا دیگه دیوونه شدم الان تنها امیدم دانشگاه آزاده اما خب من این همه درس خوندن دلم نمیخواست برم آزاد😔