2777
2789
عنوان

دکتر بی عقل برام چی تجویز کرده

7856 بازدید | 6 پست

سرماخوردگی و گلودرد ساده ویروسی دارم، خود دکتر هم اینو گفت، حتی بدن درد هم بهش گفتم ندارم

برداشته آمپول کتورولاک نوشته که تو گوگل زدم نوشته برای درد های حاد پس از جراحی و سنگ کلیه و...استفاده میشه و نوشته حتی برای دردهای معمولی نباید تزریق بشه و کلیییی عوارض داره

پرستار داریم تو سایت؟؟؟

چرا این همچین کاری کرده؟

من تب بالایی هم نداشتم، اصن تب نداشتم فک کنم

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
اشتباهی رخ داده 

نه نسخه الکترونیک میدن، قشنگ همینو نوشته

اون احمقی که برام تزریق میکنه بهش گفتم این نمیدونم چیه نمیخوام بزنم، برداشته سرخود اونم تزریق کرده

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس باو هلاهل که نیس خب نزنش تامام. 

زدمش ک اعصابم خرابه، به اون احمقی ک برام تزریق کرد گفتم اینو نمیخوام بزنم ولی سرخود زده!

نه نسخه الکترونیک میدن، قشنگ همینو نوشته اون احمقی که برام تزریق میکنه بهش گفتم این نمیدونم چیه نمی ...

نه عوارض هم نداره 

فقط کسیکه بدن درد سرماخوردگی داره یا میگرن و جراحی و... 

ممکنه بعلت کاهش التهابات بدن هم داده باشه بهت اینو

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
نه عوارض هم نداره  فقط کسیکه بدن درد سرماخوردگی داره یا میگرن و جراحی و...  ممکنه بعلت ک ...

آخه تاثیری هم نداشت، گلودرد من همچنان پابرجاست!

بدن درد هم قشنگ بهش گفتم نداااارم

رد داده بود فک کنم