2777
2789
عنوان

راه حلی برای استرس و اضطراب

106 بازدید | 15 پست

اگر راه حلی بلدین حتی تجربی ممنون میشم بگین ،حالم خیلی دگرگونه ،بعضی اوقات هیچ امیدی ندارم به زندگی ،انگیزه ای ندارم ،اخبار بدم زیاده،به آینده م تو ایران🥺 خیلی استرس دارم.چی فک میکردیم چیشد ...چه آرزوهای قشنگی داشتیم بچه بودیم 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

گاهی وقتا هیچ کاری نمیشه کرد جز تحمل 💔

یه نفر نوشته بود قرص اضطراب میخورم ،میخوام یه کلر دیاربکساید بخورم ،نمیدونم درست بگم اسمشو یا نه ولی شاید گاهی جواب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب هنر ظریف بیخیالی چند درصد ار استرس منو کم کرد اما باید یاد بگیری چیزایی که تو تسلطی روشون نداریو به خدا یا زمان بسپاری و بدونی خدا تو همه زندگیت همش طرف تو بوده

یه نفر نوشته بود قرص اضطراب میخورم ،میخوام یه کلر دیاربکساید بخورم ،نمیدونم درست بگم اسمشو یا نه ولی ...

نه سر خود نخور عزیزم

من حتی دیدم روانپزشک قرص اشتباه داده به یکی 

چه برسه سر خود بخوری

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

برا من ک اینا جواب میده 

از اخبار دوری میکنم و پای حرفای منفی هرحذبی نمیشینم چون هدفشون افسرده کردن ماست 

با ادمای منفی نشست و برخاست نمیکنم 

کارای مفید و دوست داشتنی زندگیمو زیاد تر میکنم 

عشق ورزیدن به اطرافیامو بیشتر کردم 

اگر بتونم رابطم با حدا به هر صورتی ک دوست دارم رو بیشتر میکنم 

اینا اثر بخش بوده واسه من 

کتاب هنر ظریف بیخیالی چند درصد ار استرس منو کم کرد اما باید یاد بگیری چیزایی که تو تسلطی روشون نداری ...

اونو کامل خوندم وقتی میخوندمش حالم خوب بود ،مشکل بزرگ من بی انگیزگی هست ،هرچیزیو تو زندگیم به سخت ترین شکل ممکن به دست آوردم ،الان چندماهه حس میکنم گره خورده همه کارام ،هیچیم جلو نمیره ،حس بیهودگی زندگی اومده سراغم که اصلا برا چی زنده باشیم آخرش که چی ...زندگی تکراری ،امیدوارم با حرفام حال شمارو خراب نکنم

مهم ترین دلیلش بی پولیه درکت میکنم💔

راستش من مجردم ،الان بیشتر ذهنم به خدا بی انگیزگی هست ،حتی دوس ندارم تلاش کنم برای پول ،ذنبال کارای استخدامم نرفتم ،از دانشگاه زنگ زدن گفتن اگر پایان نامتو تا یه هفته دیگه دفاع نکنی اخراجی ،ازدواجمم همش نمیشه ،همه کارام قفل شده ،قبلنا تو خونمون یه دستبند پیدا کردم که دوطرفش گره داشت ،باذاینکه اعتقادی ندارم ولی ترسیدم میگم نکنه بازم انداختن خبر نداریم ...خلاصه که انگیزه ای ندارم برای تلاش بیشتر ،تو ایران خیلیامون به جایی نمیرسیم حتی با تلاش 

مولتی دیلی بخور  دیتامین دی اهن اسید فولیک ۱  ب ۶

آره فریتینم خیییلی پایینه عددش پنج هست ،آزمایش داده بودم ولی یادم رفت برم دکتر ،گوشزد خوبی شد ممنون ازت