2777
2789
گرانيت همون سرامیکی هست فکر کنم سرامیکی میچسبه من دارم ،دوستمم گفت سرویس سرامیکی من  غذاها بهش ...

آهاممنون عزیزم نکته خوبی بود،بایدزیادتحقیق کنم چون شایدتاده پونزده سال دیگه نخرم اگرعمری باشه

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

ازاین مدل چدن مشکی یه سرویس داشتم راضی بودم

مامان منم داشت عالی بود ولی قدیمی شدن

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چدن خالی هم هست یاحتمابایدسرامیک یاگرانیت باشه؟

جنسای الان اصلا خوب نیست خواهر شوهر من گرانترین قابلمه بازارو برای جهیزیه خرید ازش پرسیدم گفت خوب نبود با اینکه با کفگیر چوبی استفاده می‌کردم بازم خراب شد

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
الان بخوام بخرم چجوری بفهمم چدن اصله

والا نمیدونم تو نت سرچ کن از چندتا مغازه دار مطمئن سوال کنید فقط یادتون باشه قابلمه یا تابه ای که میخرید ضخیم باشه چون اگر نازک باشه غذا یا ته دیگ توش سریع میسوزه و حالا جدا ازین که تفلونشم چند لایه باشه 

جنسای الان اصلا خوب نیست خواهر شوهر من گرانترین قابلمه بازارو برای جهیزیه خرید ...

بنظرم استیل عالیه ولی برای برنج وماکارونی و..بایدخیلی حرفه ای باشی بهش نچسپه ولی غذاهای آبکی توش محشرمیشه

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

بنظرم استیل عالیه ولی برای برنج وماکارونی و..بایدخیلی حرفه ای باشی بهش نچسپه ولی غذاهای آبکی توش محش ...

بله من سرویس کرکماز ترکیه دارم راضیم ،میتونید فقط یه قابلمه برای برنج و ۲ تا تابه بخرید برای سرخ کردن

والا نمیدونم تو نت سرچ کن از چندتا مغازه دار مطمئن سوال کنید فقط یادتون باشه قابلمه یا تابه ای که می ...

منون عزیزم ازراهنماییت،ابن نکته رویادم میمونه❤️

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

بنظرم استیل عالیه ولی برای برنج وماکارونی و..بایدخیلی حرفه ای باشی بهش نچسپه ولی غذاهای آبکی توش محش ...

داغ بشه بهش نمی‌چسبد فقط سریع ته دیگ میسوزه چون استیل خیلی داغ میشه و گرمارو نگه میداره

بله من سرویس کرکماز ترکیه دارم راضیم ،میتونید فقط یه قابلمه برای برنج و ۲ تا تابه بخرید برای سرخ کرد ...

آخه عزیزم من همیشه مهمون دارم بایدیه سرویس بخرم دراندازه های مختلف باشه مهمونامون بعضی وفتازیادن بعضی وقتاکم بایدچندسایزداشته باشم ولی استیل رویه دونه دارم میخوام اگرپولم رسیدگی دوتادیگم بخرم عالین

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

منون عزیزم ازراهنماییت،ابن نکته رویادم میمونه❤️

خواهش میکنم عزیزم ،قابلمه های الان خیلی نازکه مخصوصا این ارزونا

داغ بشه بهش نمی‌چسبد فقط سریع ته دیگ میسوزه چون استیل خیلی داغ میشه و گرمارو نگه میداره

درسته حتی چنددقیقه بعدازخاموش شدن خورشت همچنان قل قل میکنه

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

آخه عزیزم من همیشه مهمون دارم بایدیه سرویس بخرم دراندازه های مختلف باشه مهمونامون بعضی وفتازیادن بعض ...

قابلمه  من چند سایز مارک تابان خریدم تازگی ها تابه بزرگ تم خریدم برای مرغ پختن زمانی که مهمون دارم مارک خوبی هست و دیر خراب میشه فقط قیمتاش بالاس