2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بگید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 164 پست
واقعا یک جوری زبونش تلخه و تند تیز حرف میزنه نمیدونم چی باید بگم من هم این مواقع گریم میگیره

اعتمادبه نفس داشته باش وگرنه کلات پس معرکس...

بگو کاسه داغ تر ازآش شدی؟جوابشوندی وایسی اشک وآه کارت تاآخره عمرسره هرموضوعی همینه.خودتوجمع وجورکن

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه هی میگفت چرا بچه دار حمیشین نکنه مشکل داری روانیمون کرده بود جلو همه میگفت پس کی بچه میارین مجبو ...

اخه عزیز دلمم مشکل اینجاست به اون ربطی نداره الانم میکشونیش تو خلوت بهش میگی تو یا همسرت بچه دوست ندارین و بچه نمیخواین برای اینکه دهنش بسته بشه این رو الکی بهش گفتین

چشم ها دریچه ی روحن!...

چ امضای خوبی داری🥲 نمیدونم چرا تصورش کردم

فداتشم عزیزم😍 

انشالله بهترین برات اتفاق بیفته 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 
فداتشم عزیزم😍  انشالله بهترین برات اتفاق بیفته

قرربونت بشم

کاربری قبلیم تعلیق شد😭 میشه واسه حاجتم یک صلوات بفرستی منم میفرستم برات🥺    من در حال جذب بهترین چیزا هستم برکت و فراوانی به زندگی من در حال ورود است 😇  (💍)خدایا شکرت بابت همه چیززززز  بهترین چیزا تو دنیا : املت با پیاز . چیپس و تخمه . شیر موز. شکلات زیاد خیلی زیاد :) وای الان که دارین‌این امضا رو میخونید من تو فکر شکلات کاکائویی ام راستی چشم گوسفند ام خیلی خوشمزس تو کله پاچه😶 (چندشم خودتونید) عاشق غذا های دریایی ام هر نوعش حتی ۸ پا😁 مرغ ام دوست دارم عاشق سبزیجاتم😭 عاشق خاب هستم :))))) در کل یک عدد انسان شیکمو خابالوام در عین حال هرچی بخورم چاق نمیشم🤣 متاهل و متعهد به وجودت🤍
امشب میخواپ به شوهرم نشون بدم ولی اون هم از بچه دار نشدنمون ناراحته میترسم عصبی بشه 

نه تو نشون بده عب نداره

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
۲۲ سالشه ۳ تا بچه داره ۱۳ سالگی ازدواج کرد من ۳۵ سالمه شدهرم از بابت اینکه بچه دار نمیشیم ناراحته ول ...

بهش بگو ت هم سن و سالات  درگیر درس و دانشگاهن  اما ت مشغول کلفتی هستی  

برین بهش بابا 

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

زلیل بمیره خواهر شوهرت 

خیر از جونیش نبینه 

درد بی درمان بگیره

دلیلش کنه

ایشالله نتونه اشهدشو بگه 

خدا چلاغش کنه 

ایشالله بدترین مریضی و بگیره انتر خانم احمق خانم 

منم 6سااه بچه دار نمیشم