2777
2789
عنوان

استرس شدید سر کلاس زبان میگیرم

463 بازدید | 8 پست

زبان مدرسه منظورمه

من انگلیسیم خوب نیست خیلییی سطحم پایینه

ولی معلم زبانمون یکم درک نداره،میگه باید سر کلاس انگلیسی حرف بزنید 

یا در مورد هر درس ی متن بلند بنویسید بعد بیاید از حفظ پا تخته بخونید،خب من که انگلیسم بده چجوری ی متن رو حفظ کنم درحالی نمیفهمم دارم چی میگم؟

تو امتحان کتبی هام همیشه نمره بالایی میگیرم ولی نمیتونم انگلیسی حرف بزنم

اکثر بچه ها تو کلاس زبانشون خوبه و این زنگ مثل زنگ تفریح براشون میگذره ولی من از یک هفته قبل استرشو دارم

عزیزم مت تیچر کانون زبانم. وقتی می گیم انگلیسی حرف بزن توقع کامل و درست حرف زدن رو نداریم ولی زبان انگلیسی رو تا دست و پا شکسته صحبت نکنی کلا یاد نمی‌گیری. روش یادگیریش همینه که حرف بزنی حتی غلط غلوط. پس حرف بزن اون ازت نمی‌خواد درست جگله‌ها رو بگی 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب جملات ساده رو برو.جمله های کوتاه بنویس

فارسیشو بخاطرت بسپار 

بعدهمونو به انگلیسی بگو

مثلا درستون در مورد آب پرتقال خب؟

تو به فارسی بگو اول بخودت اب پرتقال رو خیلی دوست دارم

از این اب میوه در صبحانه معمولا استفاده میشه

واسه افرادی که مریض هستن اب پرتقال میبرن

من امروز دو پاکت اب پرتقال خریدم

برادرم اب پرتقال دوس داره

من یه لباس به رنگ اب پرتقال دارم

انقدر از این چیزا بنویس و ببر تا از رو بره

لازم نیس سخت بنویسی که

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
خب جملات ساده رو برو.جمله های کوتاه بنویس فارسیشو بخاطرت بسپار  بعدهمونو به انگلیسی بگو مثلا ...

بچه میرن پا تخته حرف میزنن 

بچه اسم میخونه که به انگلیسی نظرتون رو درمورد این صبتا بگید من که هیچی نفهمیدم چی بگم؟

عزیزم مت تیچر کانون زبانم. وقتی می گیم انگلیسی حرف بزن توقع کامل و درست حرف زدن رو نداریم ولی زبان ا ...

یکی از دوستام همینجوری صحبت کرد،گفت نمره کامل نمیگیری دفعه دیگه باید بهتر صحبت کنی

بچه میرن پا تخته حرف میزنن  بچه اسم میخونه که به انگلیسی نظرتون رو درمورد این صبتا بگید من که ...

ببین عنوان درس مشخصه درسته؟

بچه ها در مورد همون مطلب مینویسن خیر سرشون

تو یه متن اماده کن به فارسی همونو به انگلیسی برگردون حفظ کن و بگو

مثلا وقتی بتو گفت نظرت چیه؟ مثلا در مورد اب پرتقال بوده عنوان

بگو خوب بود توضیحات .اما من همیشه دوست دارم زیاد وارد جزییات مطالب نشم و همینکه اب پرتقال خوشمزه اس واسم کافیه

ببین همین جمله منو بزن تو ترنسلیت انگلیسشو دربیار بنویس و حفظ کن

جلوی خودتم بزار هول نشی.بتونی وقتی معلم صدات کرد از روش بخونی

با اعتماد بنفس کامل این جمله رو بگو و برین به تمام همکلاسی هات

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم