2777
2789

بهشون میگه لازم نیس 

ولی واقعا گروه لازمه بنظرتون به مدیر زنگ بزنم اعتراض کنم؟ 

حتی شمارشو نداده سوالی داشتیم در مورد تکالیف بپرسیم😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب واقعا لازم نیست

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

عوضش معلم پسرم انقدرررر تو گروه تکلیف میده به بچه ها که از کار و زندگی افتادیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

زمان ما که نه گروه بود نه شماره معلمو داشتن مادرا که تکلیفو بپرسن. بچه خودش مینوشت تو دفترچه یادداشتش که برنامه فردا و مشقش چیه.

هر چند ماه یه بار هم والدین نیرفتن مدرسه اوضاع درسی رو میپرسیدن البته والدین پیگیر از اون افراطیاش. عادی ها کاری نداشتن مگر اینکه خود معلم بگه بیاین مدرسه یا به خاطر جلسه اولیا مربیان باشه.

اصلا گروه لازم نیست واقعا.. این مدل جدیده ؟ بچه ها رو انقدر وابسته به خودتون بار نیارید بذارید خودشون مسئول تکالیفشون باشن و مسئولیت پذیری رو یاد بگیرن

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤

خوب کلاس ها حضوری دیگه چه نیازی به گروه تکلیف ام که معلم تو کلاس میده و خودش مشخص میکنه دانش آموز بنویسه تو دفترش شماره معلم هم نیازی نیست اولیا داشته باشند به نظرم چون جلسات آموزش خانواده که ماهیانه گذاشته میشه کافی 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

خودتون با چندتا مادرا تشکیل بدین

اگه یکی غیبت داشت بتونه تکالیف رو بپرسه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

برا بچه ها عادت کردم از کلاس اول الان گروه درست نکردن یه جوریه بخاطر تکالیف

تکالیف رو هر روز معلم رو وایتبرد مینویسه و بچه ها وارد دفترچه یادداشت میکنن، نگران نباش

بهتر بابا

من که اینترنتو روشن میکنم کلی پیام از مدرسه میاد معلم پرورشی هم که خودشو کشته از بس بیکاره همش پیام میزاره تو گروه😬مدیر صبح یه چیزی گفته تا شب ده بار تکرار میکنه حالم بهم میخوره وقتی میخونم😣

بهتر بابا من که اینترنتو روشن میکنم کلی پیام از مدرسه میاد معلم پرورشی هم که خودشو کشته از بس بیکار ...

😂

آخه حس میکنم اینجوری انگار محل نمیدن به بچه ها شهرمون کوچیکه و امکانات خیلی محدود از نظر تدریس هم اوکی نباشه که دیگه خودمو حلق آویز میکنم