2777
2789

یه دختره رو دیدم بدن بلوریییی سفید سفید مهمتر از اون حتی یه لک یه جوش نه رو صورتش داشت نه بدنش 

پوستش بدون هیچ چروکی هیچ گودی زیر چشمی با اینکه ۱۰ سالم از من بزرگتر بود

بینیش عمل ابروهاشم یکاری کرده بود خودشم به آرایشگره میگفت یجامو ژل زدم ولی عین ماه بود

اونوقت من خودمو تو آینه نمیبینم چون حالم از خودم بهم میخوره.خاک بر سر این ژنتیک مسخره من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژنیتیکت خیلیم خوبه

قدرشو بدون

ژنتیکت مستعد سرطان یا هزار بیماری سخته دیگه نیس،پس زن خوبی داری

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ژنیتیکت خیلیم خوبه قدرشو بدون ژنتیکت مستعد سرطان یا هزار بیماری سخته دیگه نیس،پس زن خوبی داری

اره بعدش عذاب وجدان میگیرم به خودم میگم نا شکری نکن خدا همینیم که داری ازت میگیره

توام به خودت برس  ابروهاتو میکرو کن.پاک سازی پوست کن  رنگ مو خوشگل

اصل کاری بینیمه عزیزم که خراب کرده

اونم باید درس کوفتیم تموم شه برم سرکار چون خانوادم حمایت نمیکنن سر اینچیزا

اصل کاری بینیمه عزیزم که خراب کرده اونم باید درس کوفتیم تموم شه برم سرکار چون خانوادم حمایت نمیکنن ...

پس خوبه که درس میخونی امیدی هست که درآینده بخوای هرکار دوست داری بکنی 

همینطوری هدف داشته باش برای زندگیت 

ایشالله یه روز بهترین بشی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight