2777
2789
عنوان

داستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پری اون 4 دفعه بخاطر زن عموش جواب رد میداد آخه جاریم میخواست پسرش با خواهر زادش ازدواج بکنه  به اینجای داستان که رسیدیم خالم زازا گریه می کرد میگفت من مطمئنم کار جاریمه اون پریو طلسم کرده یکم خالمو دل داری دادم بعد گفتم خاله این چه حرفیه پری که دختر نماز خونو مؤمنی بود 

این چیزا روی آدم های نماز خون جواب نمیده

درخواست دوستی ممنوع 😡

قطره چکان واقعی

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

با تایپ صوتی بگو

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
ای جان بمب انرژی مثبتی تو

خب جدی گفتم.من خودم قبلنا خیلی رمان می‌خوندم الان هم از تو گوشی میخونم اما موضوعات الان همه تکراری شده یک دختر پسر اول با هم شدید لجن بعد عاشق هم میشن وای که چقد تکراری شده.اما داستان تو جذابه آدم رو میکشونه دنبال خودش

خب جدی گفتم.من خودم قبلنا خیلی رمان می‌خوندم الان هم از تو گوشی میخونم اما موضوعات الان همه تکراری ش ...

واقعا موافقم

خالم میگفت پرهام پسر عموی دخترم میرفت پشت بوم از اونجا به پری نگاه می‌کرد  ی روز که پری توی حیاط خونه کنار حوض نشسته بود یهو پاشد رو به بلا نگاه کرد گفت خجالت نمیکشی مگه نمیدونی من رو محرم و نامحرم حساسم 

درخواست دوستی ممنوع 😡