2777
2789

دو بار با گریه و التماس ازخداوند استخاره انلاین گرفتم ک اگر خوب بیاد باعشقم ازدواج میکنم و اگر بد بیاد ازدواج نمی‌کنیم دوتاش بسیاااااااار بد اومد😭😭😭😭😭😭😭😭دیگ ته خطم خیلی دارم اذیت میشم بلاتکلیفم نمیدونم بهش میرسم یا ن؟😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

الانم ک بد اومده  میخای ی سرکتاب بردار ببین ایندتون چجوریه

دوس‌ندارم کارهای مثل فـ.ـال و اینا انجام بدم دوس‌دارم با راه‌حل‌های قرآنی جلوبرم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به این که نمیگن استخاره! اینی که شما انجام دادی میشه فالگیری !!!

استخاره یعنی بین انجام آمدن یا انجام ندادن یک کار شک داری و بعد از تحقیق و فکر و .... بازم به نتیجه نرسیدی . آخرش استخاره میکنی و  از خدا میپرسی که انجام بدی یا نه 

وگرنه تو موردی که شما گفتی اصلا معنی نمیده

عزیزم به این که نمیگن استخاره! اینی که شما انجام دادی میشه فالگیری !!! استخاره یعنی بین انجام آمدن ...

خب یعنی چجوری نیت کنم عزیزم؟

دوس‌ندارم کارهای مثل فـ.ـال و اینا انجام بدم دوس‌دارم با راه‌حل‌های قرآنی جلوبرم

کار خیلی خوبی میکنی

آخر این فالگیری و ... بدبختیه 

خودت درگیرش نکن 

انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیفته و خوشبخت بشی 🌸💚🌸💚

وقتی عقل هست چه نیاز به استخاره؟ با عقلت پیش برو

بلاتکلیفیم دوتایی‌مون شدیدن قراربود امسال بتونیم پدلامون جمع کنیم همع چی گرون و گرون ترررررررر شــــــــد همش میگ ندارم و نمیتونه کاری ک میخواستیم رو راه بندازیم چندماهی هم هس دیگ اسم ازدواج و اینا نمیاره فکرکنم پشیمون شده😭😭😭😭😭😭😭😭

و منى كه استخاره گرفتم و گفتن خوبه و انجام دادم و بد شد و چقدددددر پشيمانم 🙁

واقعا؟برای ازدواج؟؟؟

استخاره ساعت و زمان داره. روز داره. 

تلفنی یا حضوری از یه فرد مطمئن بگیر

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
میگن واسه ازدواج نباید استخاره کرد

بلاتکلیف دوتایی‌مون شدیدن قراربود امسال بتونیم پدلامون جمع کنیم همع چی گرون و گرون ترررررررر شــــــــد همش میگ ندارم و نمیتونه کاری ک میخواستیم رو راه بندازیم چندماهی هم هس دیگ اسم ازدواج و اینا نمیاره فکرکنم پشیمون شده😭😭😭😭😭😭😭😭