2777
2789
عنوان

جون هر کی دوست داری یه لحظه بیا

88 بازدید | 13 پست

بچه ها ما چند تا دوستیم ،چند وقته صمیمی هستیم ،بعد فکر کن بعد یه سال که دوست بودیم ،امروز یکی از بچه ها گفت میدونی فلانی چند سال ازدواج کرده!!!یعنی یکی از دوستامون

از وقتی شنیدم شک شدم ،هنوزم تو شکشم، شاید خیلی مهم نباشه ولی نمیتونم از شک بیام بیرون ،بعد پشت کنکوریم درس میخونم ،اصلا تمرکزم گرفته همش عکساشون جلو چشممه،اصلا باورم نمیشه این همه مدت متاهل بوده

۱۹ سالمونه

چند روزه برات عادی میشه 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاهل بوده عزیزم شما چرا بهش فکر می‌کنی؟! 

زندگی خودش بوده تموم شده شما تمرکز خودتو بزار رو زندگی خودت

منم برای همین موضوع به دوستام نگفتم ازدواج کردم تا امتحانات تموم شه بعد به یه سرشون گفتم 

واسه این قسم ب این سنگینی گذاشتی  ما بیایم 

اگر جلوم بودی یکی زیر گوشت میزاشتم ک از شوک بیای بیرون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
واسه این قسم ب این سنگینی گذاشتی  ما بیایم  اگر جلوم بودی یکی زیر گوشت میزاشتم ک از شوک ب ...

بخدا کاش یکی میزد بهم حل میشد،مامانم ده تا حرف بهم زد ،باز پنج دقیقه یبار میگفتم وای باورم نمیشه....

امروز رسما گند رفت تو تایم مطالعم،بخاطر این موضوع للکی

بخدا کاش یکی میزد بهم حل میشد،مامانم ده تا حرف بهم زد ،باز پنج دقیقه یبار میگفتم وای باورم نمیشه.... ...

بیخیال وقتتو صرف افکار بیهوده نکن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اول نوشتی فلانی چند ساله متاهل بوده بعد میگی همین یه سالی که دوست هستین درگیر مراسم عقدش بوده 🤔

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

اول نوشتی فلانی چند ساله متاهل بوده بعد میگی همین یه سالی که دوست هستین درگیر مراسم عقدش بوده 🤔

قبلش نامزد بودن و امسال عقد کردن و عروسی، الانم تو خونشه،بعد هنوزم خبر نداده ،ولیفهمیدیم 

قبلش نامزد بودن و امسال عقد کردن و عروسی، الانم تو خونشه،بعد هنوزم خبر نداده ،ولیفهمیدیم 

چرا باید درگیر زندگیه کسی دیگه باشی بی خیال اصلا مهم نیست دیگران چطوری زندگی میکنن و چیکار میکنن اونم حتما دلیلی داره که دلش میخواد زندگیشو از همه پنهان کنه  

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝