2777
2789

از زمستون پارساله ک باهمیم خیلی پسر خوبیه قبل من ی رابطه داشته ک بهش خیانت شده برا همینم خیلی سختشه ک بمن اعتماد کنه همش حواسش بهم هس. تا اعتماد کنه باید کلی زیر نظرش باشم منم بعضی وقتا خراب میکنم حالا بگذریم... 

دوماه از تابستونو مامانم فهمید گوشیمو گرف برا همین هم اون یجورایی سرد شد هم من الان ک گوشیمو گرفتم باز زنگو اینا میزنه قبلا ۲۴ساعته حرف میزدیم شبا تا ساعت ۲ اینا حرف میزدیم بعدش دیگ قطع نمیکردیم تا صب همونجور بودیم اولاش گوشیمو گرف خیلی سختم بود شبا خابم نمیبرد ۱۰ سال ازم بزرگتره خیلی خوب منو میفهمه حرفاش منطقیه اونیه ک دوس دارم ولی خب بعد ازون ماجرا ک گوشیمو گرفتن دیگ رابطمون اون رابطه قبل نشد هیچکدوممون ادم قبل نشدیم الانم دو روزه ن اون پیام میده ن من دلم براش تنگ شده اما نمیخام پیام بدم نشون بدم ک میخامش چیکار کنم بمونم پیام بده یا ن؟؟

من دختر سرزمینم ایرانم ن مذهبی ن باحجاب اما ب تمام خانومای باحجاب احترام میزارم لحظه شماری میکنم برا اون روزی ک همه باهم دست تو دست هم با پوشش اختیاری کنار هم آزادانه راه بریم پوشش آزادانه لختی نیس بانو🙂ینی چادری،چادری بیاد بیرون حجاب اونیم ک حجاب اختیاری میخاد باب میلش بیاد بیرون

این همه توضیحو دادم ک بتونین راهنماییم کنین

من دختر سرزمینم ایرانم ن مذهبی ن باحجاب اما ب تمام خانومای باحجاب احترام میزارم لحظه شماری میکنم برا اون روزی ک همه باهم دست تو دست هم با پوشش اختیاری کنار هم آزادانه راه بریم پوشش آزادانه لختی نیس بانو🙂ینی چادری،چادری بیاد بیرون حجاب اونیم ک حجاب اختیاری میخاد باب میلش بیاد بیرون

ی مدت تو خیلی پیش قدم نشو برای پیام و زنگ

اگه دیدی جلو نیومد یعنی دیگه مایل به ادامه رابطه نیست....

مردا کسی رو بخوان تحت هر شرایطی مایل ب برقراری رابطه باهاشن

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همه توضیحو دادم ک بتونین راهنماییم کنین

درس ات تموم شه میخوای ازدواج کنی؟ اصلا ازدواج تو اپشنتون هست یا نه.

مشکلی با ادامه تحصیل یا سرکار رفتنت نداره؟

حروم حلال ناموس حالیشه؟ پدرمادرش قابل تحملن؟

این ملاک های اول تو رابطه سالمه خیلی چیزا دیگهم مدنظر بگیر اگه واقعا کیس خوبی میبینیش بگو بیاد خواستگاری اگرم که نه هیچی. هرچند معلوم نیست این دو ماه با کسی اشنا نشده باشه یا به نبودت تو زندگیش عادت کرده. 

نظر شخصیم بخوای الان وقتشه تصمیم بگیری این رابطه تو زندگیت جایی داره یا نه چون در حال فروپاشیه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.