2777
2789
عنوان

بیرون رفتنی همه نگاه ها به منه شمام اینجورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 41 پست
شاید پوشش خاصی دارب

نه فرقی نداره با پوشش کاری هم بودم بیشتر بود نگاها اتفاقا 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اونی ام که نگاه بقیه میکنم لعنتی چقدر همتون خوشگل شدید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چی میپوشی مگه

مقنعه با لباس ساده معمولی آرایش روزانه 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

متاسفانه بله و این موضوع خیلی آزارم میده مثلا رفتم پاساژ پوششم خیلیم خوب بود ولی یه پسر افتاد دنبالم یا با اسنپ رفتم جایی پریروز مریض روانی عصرش 3 بار زنگ زد رد تماس دادم بازم دیدم داره زنگ میزنه دادم شوهرم قشنگ قهوه ایش کرد متلک هم زیاد میگن به آدم انگاری میخوان آدمو بخورن با نگاهشون واقعا من پوششم بد نیست چادری نیستم ولی پوششم خوبه ارایش زیادی هم ندارم تو خیابون هم نمیخندم یا کارخاصی انجام نمیدم که بگین کرم از خودم هست 

اعتماد به نفستون پایینه که فکر میکنید همه توجهشون به شماست.

وا اتفاقا اعتماد به نفسم خوبه خب دارن نگاه میکنن فکر نمیکنم که میبینم😂🙄

نه والا

خیلی مشتاقم چهره شما رو ببینم دوست دارم ببینم کسی که پشت این کاربری چه شکلیه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اگه بخوام برم دانشگاه و محل کارم چون مانتو خیلی بلند میپوشم و ارایش ندارم نه زیاد معمولی،ولی جا دیگه ...

من آقا خانم فرقی نداره حتی بچه ها شاید چون بیرون با اعتماد به نفس راه میرم قد هم بی تاثیر نیست احساس میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز