2777
2789
عنوان

بچه های ک از نزدیک کشاورزی کاهو رو دیدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 52 پست
حالم من شنیدم جهرم ک استان فارسه با کود انسانی کشت میشه.‌دوستم سر زمین کشاورزی رفته بود.میگفت پا روی ...

نه بابام فساست ما خودمونم هو از سرزمین یگیریم ینجور بوده شاید نده خدایی ه به شما فته پاشو زده و عن یکی ه رفته ون پشتا 😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین لحظه میمیرم من 😐💔نمی‌دونستم  

کل سبزی ها بخصوص مال مزارع تهران و شمال از اب فاضلابن😐🤭چشاتو ببند بخورش😂

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
کل سبزی ها بخصوص مال مزارع تهران از اب فاضلابن😐🤭چشاتو ببند بخورش😂

حالم بد شد 😰🤢 

نمی‌خورم دیگه یا تو حیاط میکارم

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...
نه بابام فساست ما خودمونم هو از سرزمین یگیریم ینجور بوده شاید نده خدایی ه به شما فته پاشو زده و عن ی ...

ن دوستم میگفت از مسافرت میومدن یجایی توقف کردن سرویس بهداشتی رفتن کتارش زمین کشاورزی کاهو بوده رفتت عکس بگیرن و پا گزاشتن اونجا بوی خیلی بد و ازاردهتده ای بوده و  کف زمین گل و  فاصلاب انسان قاطی یوده تازه دوزاریشون افتاده ک چییشده.‌مگیفت دیگ کل اون مسافرا تا الان لب ب کاهو نزدن

الکی نیس اینهمه بیماریعای گوارشی  و انگلی زیاد شده‌‌خاک بر سرشون کننن..ادمو بچ کاراییی مجبور می ...

عزیزم آشناهای ما کشاورزن‌من تابحال نشنیدن کود انسانی بدن یاآب فاضلاب..چون من  مطمئنم آب چاه میدن.ولی خوب بعضی شهرا هستن که‌برای آبیاری از آب فاضلاب استفاده میکنن که واقعا حق الناسه 

عزیزم آشناهای ما کشاورزن‌من تابحال نشنیدن کود انسانی بدن یاآب فاضلاب..چون من  مطمئنم آب چاه مید ...

بله احه همع شهرها ک اب چاه ندارن ب فور ک بخوان ابیاری کننن..حق ناس ک چ عرض کنم دارن مارو میکشن اینا

ما باغچه داریم  واقعا حالم بد شد

کسایی ک حیاط دارن میتوننن اندازه مصرفیشون بکارن‌‌حالا من بیشتر  راحب کاهو و  کلم شنیدم ک ابیاریشون این مدلیه برا همع سبزیجات نشندیم..بقیه سبزیجانو دارم مصرف میکتم وقتی دهن ب کاهو و کلم نمیزنم