2777
2789

دوستان یه سوال دارم خواهشا راستشو بگید

تاحالا اطرافتون دیدید یا شنیدید یکی تو بچکی کم درک و شعور بوده باشه بعد بزرگ ک شده عاقل با شعور شده؟؟؟؟
یا ذاتیه و درست نمیشن؟؟؟؟؟

از دست پسرم دارم گریه میکنم بخدا،چهارسال ۷ ماهشه
یه طرف اذیته ک الان میشم یه طرف غصه ی آینده رو میخورم

باردارم،اصلا حالیش نیست راحت میاد از خواب بیدارم میکنه واسه کوچیکترین چیزی ، سردرد گرفتم بخدا، از ۷پاشدم بردمش مهد بعد رفتم تره بار خرید و... خودشم خستس داشت خوابش میبرد چشش افتاد ب میله تختش ک درومده ، دوسه بار اومد ک پاشو بیا اینو درست کن،هرچی توضیح میدم یا میگم باشه صبرکن حالیش نیست، اخر گوشی دادم دستش گفتم یه ربع بازی کن بعدش خستگیم درمیاد میام،گوشیو باصدای بلند کنارم چسبیده بازی کرده بعدم میگه یه رب شد پاشو
اخر پاشدم باسردرد میگم مامان ارزش داره اخه منو بلند کردی واسه این؟؟؟؟ گیر الکی دادی گریه و نق زدی واسه این؟؟؟ حالا خودش رفت خوابید بعدم همه باید خفه بشن موقع خوابش

ینی من مقصر نبودم؟؟؟ درست میشه؟؟؟ بخدا ی بچه هایی هستن مامانشون حاملس انقدر مراقبشن من دلم میشکنه، تو پارک داشتم غش میکردم دیگه از خستگی و گشنگی ولی نمیومد بریم خونه، اون بچه هایی ک میگم خ باشعورن کلا ادمای متفاوتی اند ، اهل حساب بردن هستن، میترسن ، ولی دوزار این بچه از اولش نه از کسی میترسه ن حساب میبره اصلا حرف خودشه

اولا میپرید با پخ کردن بیدارم میکرد میخندید دید بالا میارم دلش سوخت فهمید دیگه اینکارو نکرد، میپرید رو دلم کمرم ،الان نمیپره و میفهمه باید مراقب باشه اما دلش نمیسوزه

میگم نکنه همینجور بمونه

مشاورم پارسال رفتیم راه حل خاصی نمیداد میگفت خوبه سالمه درست میشه، واقعا باید پیر بشیم تو جوونی تا این بچه ها بزرگ بشن؟؟ اگه بزرگم شد درست نشد چی😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون فقط ۴ سالشه چه توقعی داری ازش؟! بارداری حساست کرده و خسته ای ولی مبادا فکر کنی اون چون ۴ سال بزرگتره پس بچه بزرگه است و توقع رفتار بالغانه ازش داشته باشی ها. خیلی کوچیک تر از تصور توی ذهنته خییییلی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تا اینجا چیز غیر عادی ای نگفتی بچتم سالمه. شما بارداری و ضعیف و زودرنج.در مورد ‌پارک هم خیلی جدی بگو من رفتم نیای تنها می مونی اینجا. بعدم پاشو برو. نود درصد اوقات میان دنبالت.

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood
الهییییی ،بچست هنوز ،باید دل به دلش بدی،از الان اینجوری بی محلی میکنی بعدا که بچه جدید اومد و تمام ت ...

اصلا بی توجهی نمیکنم مدام قربون صدقش میرم همه میگن چون لوسش کردی انقدر خودخواهه