2777
2789
عنوان

توروخدا بچه کم درک شعور دیدید درست بشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2722 بازدید | 96 پست
پس چرا اینجوری میگی در موردش؟ توقعت از بچه چهار ساله خیلی بالاست 

شما بگید طبیعیه من باز از غصم کم میشه لااقل، بقیه ک بدتر میکنن حال ادمو

یا میگن تو لوسش کردی اصلا لوس نیست مستقلم هست

یا میگن وای وای ازین بچه های فلانه

یا دعواش میکنن 

اصلا بی توجهی نمیکنم مدام قربون صدقش میرم همه میگن چون لوسش کردی انقدر خودخواهه  

الان همه میگن بچست فلان راست هم میگن بچست ولی بچه داریم تا بچه بعضیا از اول شر و تخس و خودخواهن بعضیام از اول دلسوز ومهربون و بامحبتن  شخصیت های متفاوت از بچگی خودشو نشون میده واقعیت همینه 

دوتادخواهر یا دوتا برادر میبینی از یه پدرمادر یکی اینه یکی اون همه دیدیم دیگه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تا زمانی که نشینی با بچه درست و منطقی بدون سرزنش و تنبیه صحبت کنی بچه عاقل نمیشه...باید با زبان کودکانه و شیرین براش توضیح بدی شما الان باردار هم هستی حساس شدی

تا درد نکشی تغییر نمیکنی،تا تغییر نکنی پیشرفت نمیکنی.دوست عزیز اگه با نظرام مخالفی میتونی کاملا محترمانه نظرتو بگی.همه با هم دوستیم و قراره بهم کمک کنیم.
ببین واقعا ربطی به شعور و درک فسقل بچه نداره تو یه کم شل اومدی.وقتی میگی نه با گریه و ادا اصولش کوتا ...

اره خیلی سخته ی چیزیو محکم بگیم نه ، چون شده ساعتها گریه کرده اما کوتاه نیومده 

استارتر 

پسرت خیلی هم با درک و شعور و باهوش هست 

کدوم بچه ۴ ساله ،یک ربع را آخه حساب میکنه ؟ این بچه خیلی هم میفهمه 

فقط اینکه انرژیش بالاست باید بازی کنه

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
ببین شما هم الان بارداری حساسی ،یه کوچولو صبرت رو زیاد کن و از دیگران برای استراحت کردن خودت کمک بگی ...

دقیقا دیگرانی نزدیکم نیستن فشارا رو خودمه، باز خوبه اینجا هستن بقیه یکم ادم درددل کنه

اولا میپرید با پخ کردن بیدارم میکرد میخندید دید بالا میارم دلش سوخت فهمید دیگه اینکارو نکرد، میپرید ...

بابا۴سالشه چ توقعی داری بچه منم ۴سالشه منم ماه آخر بارداریم دائم میاد تو بغلم میچسبه بهم خدانکنه از خواب بیدارشه هیچ کس حق خوابیدن نداره 

انقد کتاب خوندمو دوره شرکت کردم ک دارم میسوزم دیگه،  دوبارم رفتم مشاورای مختلف راه خاصی نمیدن ن ...

همین که بچه رو به زور از پارک برمیگردونی خونه و به این مرحله نرسیده که بتونی براش قانون تعریف کنی ،  همین که به جای اینکه تعامل کنی با بچه حرف بزنی و هر دو به یه نتیجه ای برسید که هشتاد درصد از نتیجه گفتگو راضی باشید ، همین که فکر می‌کنی بچه باید ازت حساب ببره یا بترسه تا حرف گوش بده نشون میده کتاب ها و دوره هایی که شرکت کردی مشاور هایی که رفتی به معنای واقعی کلمه به دردت نخوردن ، یا تو نتونستی بیاری شون توی زندگی یا اونا درست و علمی و پر مثال و عینی تدریس نکردن 

بچه های نرمال و عاقلی که بیرون میبینی نتیجه وقت گذاشتن والدین روی تربیت شون هست 

اینا رو نمیگم که حس سرزنش بگیری ، اینا رو میگم که آگاه باشی تا وقتی فکر کنی مشکلات رفتاری بچه ت ژنتیکیه ارثیه ذاتیه این بچه از اول همین بوده همین هم میمونه ، دیگه انگیزه ای برای به کار گیری روش های صحیح تربیت فرزند رو نخواهی داشت بچه ت هم همین شکلی میمونه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
شما بگید طبیعیه من باز از غصم کم میشه لااقل، بقیه ک بدتر میکنن حال ادمو یا میگن تو لوسش کردی اصلا ل ...

هیچ دو بچه ای مثل هم نیستند پسر بزرگ من آروم و حرف گوش کن بود دومی شلوغ تر و یه دنده تر ،هر دو هم یه مدل آموزش دیدن و تو یه محیط تربیت شدن ،اما باید قبول کنیم که ذات بچه ها هم با هم متفاوته،اما بچه شما هنوز خیلی کوچیکه و درک این چیزا رو نداره براش توضیح بده با قصه تا درک کردن موقعیت آدما رو یاد بگیره