2777
2789
عنوان

غذا و شیر دادن به بچه ۸ ماهه

848 بازدید | 53 پست

سلام عزیزا بچه من ۸ماهشه  فقط غذا دوست داره بخوره و حاضر میست یه قطره شیر بخوره واسه همین یبوست وحشتناکه و وزنش داره میاد پایین... بنظرتون غذا رو روش حذف کنم بیفته رو شیر شما چقدر شیر میدید چقدر غذا؟

زیر یک سال اولویت با شیر هست..من همیشه شیر می دادم نیم ساعت بعدش هذا می دادم..

می تونی شیرتو بدوشی بریزی تو غذاش..یا شیر خشک قاطی غذاش کنی..مشورت کن البته با دکتر

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دو ساعت قبل از غذا دادن بهش شیر بده بعد بهش غذا بده تا یک‌سالگی غذای اصلی شیر هست

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

اون بچه دیگه غذا خور شده

ظلمه بهش دیگه غذا ندی....

غذاش رو مقوی کن

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران