2777
2789
عنوان

من خیلی از بابام خجالت میکشم

472 بازدید | 19 پست

با اینکه با هم راحتیم شوخی میکنیم اما هر درخواستی داشته باشم روم نمیشه بگم مثلا هیچوقت نگفتم من کفش میخوام مگه اینکه خودش بخره برام الآنم که یکم درآمد دارم خودم برای خودم چیزی میخرم نه تنها تو مسئله مالی کلا تو هر چیزی نمیتونم حرفمو بزنم و از نه شنیدن خیلی بدم میاد چیزی بخوام بگم که نیاز به اجازش باشه جونم بالا میاد با کلی خجالت میگم که مبادا بگه نه و من حس بد بگیرم 

خیلی وضعیت بدیع 🥴چیکار کنم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی بزرگ شدی دیگه مستقل شو. منم مثل تو بودم همین باعث شد از اول دنبال کار باشم

گفتم که مشکلم فقط پول نیس با دقت نخونددیا 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
باباته ها دختر یه ذره شل کن راحت باش

دست خودم نیست 

منم همینمممممم 

خجالت نیس با خیلی از کارام مخالفه با اینکه خیلی چیزای عادی و ساده هم هست ، منم متنفرم وقتی میگه نه 

در نتیجه خوردم میرم پیگیر کارام میشم ، اون چیزی رو که می‌خوام خودم میخرم کلا کاری بهم ندارن 

حتی مریضم بشم خودم باید برم دکتر

از بچگی مستقل بودم 😐😂

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
منم همینمممممم  خجالت نیس با خیلی از کارام مخالفه با اینکه خیلی چیزای عادی و ساده هم هست ، منم ...

اره فک کنم دلیلش مخالفت با چیزای ساده بوده از بچگی رومون تاثیر گذاشته 

گفتم که مشکلم فقط پول نیس با دقت نخونددیا 

عزیزم‌اولا وقتی دستت تو جیب خودت باشه خیلی از مشکلات راحت تر میشه . دوما قدرت نه شنیدن و البته نه گفتن یکی از صفاتیه که ادم خیلی موفق تر میکنه . اینم بپذیر که پدر ادم‌اگر‌جایی میگه نه ، از روی حسن نیتتشه

چند سالته؟

منم همینم

خیلی سخته برام

از طرفی اولویتش رو درسمه میگه تمرکزت رو بذار رو درست وقتی به نتیجه رسیدی کار کن

حتی گاهی پیش اومده روم نشده به بابام بگم به داداشم گفتم. اونم چون پس نمیگیره دیگه بهش نمیگم

اگه الان نتونی با پدرت راحت صحبت کنی ؛ برای پول و ... فردا با شوهرت هم همین مسئله رو داری. پس همین ح ...

خب همش که تقصیر من نیست وقتی ببینی بابات پولدار نیس یا ممکنه پول نداشته باشه یا از بچگی برای ساده ترین چیزا نه اورده باشه اینجوری میشی 

چند سالته؟ منم همینم خیلی سخته برام از طرفی اولویتش رو درسمه میگه تمرکزت رو بذار رو درست وقتی به ...

۲۷

عزیزم‌اولا وقتی دستت تو جیب خودت باشه خیلی از مشکلات راحت تر میشه . دوما قدرت نه شنیدن و البته نه گف ...

نه همیشه پس آدم محتاط و ریسک ناپذیر ندیدی تو زندگیت 

شاید باورت نشه مثلا برای یه چیز ساده ،  ۱ ماه میمونه تو ذهنم نمیتونم بهش بگم

منم همش فکرم مشغول میشه چجوری بگم اصلا بگم یا نگم اکثرا هم نمیگم