2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم باور کن من خودمم  مرتب بهش فکر میکنم اگه‌میدونستم بعدش همه چی درست میشه حتما اینکارو انجام میدادم

الان تو اگه خدای نکرده بمیری داداشات برای همیشه ندارنت

اما اگه صبر کنی شاید درآینده اوضاعت فرق کنه بتونی ببینیشون کی از فردا خبر داره

تو الان 1۸سالته و باید بگم بهت قول نمیدم اوضاع زندگی بهتر بشه اما تو بزرگتر و پخته تر میشی یاد بگیر صبر کنی آروم باشی و بگذرونی

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند
خواهر گلم میخوای بهت زنگ بزنم با هم حرف بزنیم دردو دل کنیم !؟ من دوتا پیرهن بیشتر از تو پاره کردم ...

شرمنده نمیتونم شماره تماس بدم شوهرم همش گوشیمو چک میکنه بدونه با کی تماس میگیرم 

ولی من هیچکی رو ندارم که داغونم بشه  مگر برادرام اوناهم کوچیکن زود فراموش میکنن

نه فراموش نمیکنن باور کن از ته قلبم میگم جای دختر منی 

دخترم ۱۴ سالشه ، میتونی بری باشگاه ؟ یا دکتر روانپزشک خیلی بهت کمک میکنه . حتی اگه اینا رو هم نمیتونی هر روز صبح ها برو پیاده روی 

عزیزم دخترم به اینده امیدوار باش هنوز سنی نداری باور کن  این روش مردن تو اون دنیا اسیرت میکنه دوست داری برگردی جبران کنی که دیگه نمیتونی ! 

یکی از فامیل های ما که خودکشی کرده بود تا مدتها می اومد به خواب تمام اقوام که حال زار و پریشونی داره تو یه محیط تاریکه .

نکن عزیزم ❤

شرمنده نمیتونم شماره تماس بدم شوهرم همش گوشیمو چک میکنه بدونه با کی تماس میگیرم 

ای روووله 

عیب نداره هروقت دلت خواست بیا اینجا بهم پیام بده با هم حرف بزنیم

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
مشکل شوهرت با نامادری چیه 

زن عمو شوهرم با نا مادریم دختر عمو هستن 

زن عمو شوهرم با مادر شوهرم چند ساله باهم دعوا دارن 

ایناهم کلا از خانواده مادرمو دختر عموش بدشون میاد 

همش فکر میکنن نامادریم مثل دختر عموشه

نامادریم کلا با عموش ارتباط نداره 

عزیزدلم باور کن من خودمم  مرتب بهش فکر میکنم اگه‌میدونستم بعدش همه چی درست میشه حتما اینکارو ان ...

منم این حرفو قبول دارم

اسی جان تازه عروسی یکم بگذره توام خودتو ثابت کنی حس رفاقت بدی به همسرت کم کم حساسیتش رو نسبت به خانوادت برطرف کنی دور عوض میشه

من ادمایی رو دیدم که اب نمیتونستن بدون اجازه شوهر و خانوادش بخورن چند سال بعد قضیه برعکس شده

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
نه فراموش نمیکنن باور کن از ته قلبم میگم جای دختر منی  دخترم ۱۴ سالشه ، میتونی بری باشگاه ؟ یا ...

باشگاه پیاده رویی!!!! 

باور میکنی 2 ساله تنها هیچ جا نرفتم حتی اگرم 3 4 ماه یه بار برم آرایشگاه مادر شوهرم میاد باهام 

شوهر سوپر مارکت داره تاحالا رنگ داخل و ندیدم