2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲🚶🏿‍♀️

'وُجـودِت' آرامِشِ روحِ مَنه🫂❤️ (پروفم عکس خودمه لطفاً برندار قشنگم.... )♥️ من‌میم‌بانوهستم ، ²²سالمه👑🤓ی‌دختر جنوبیِ‌خونگرم و جذابمممم 🥰🤓(ی‌‌نومزد دارم که بقول مصی بعداز کلی سختی بهم رسیدیم)😂❤️😌...  کاش بعضی خوابا واقعی بودو بعضی واقعیت‌ها فقط یه خواب...🌱🥲  ‹ هیچ‌‌مسیری‌خالی‌‌ازاُمید‌ ؛ نیست !☁️′🌿  ›️ پس به‌خاطر خودت، رشد کن. به‌خاطر خودت، ایستادگی کن. به‌خاطر خودت، بهتر شو 🥲🌱 به تلاشی که برای هدفت میکنی، افتخار کن!  چون شخصیتِ تو، زندگیِ تو،  موفقیتِ تو و حالِ خوبت  به همین تلاش بستگی داره...🙂بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها..🌱🧡️  دوست‌دارشما : میم‌بانو🤓👑 

دیگه باید صبرمون  رو بیشتر کنیم . می تونی بگو تا سبک بشی 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

نگا نکن به ساعت

من بیدارم

میدونم توهم بخاطر حال الانت نمیتونی بخوابی

بیا باهم حرف بزنیم حالت بهتر شه

اگه میخوای بیا خصوصی

من میفهممت 

شرایط تورو هرجندوقت یبار تجربه میکنم میدونم چه حسی داری و به جه جیزا و حرفای نیاز داری

منم همینطور انقدرم گشتم چندتا قرص قوی تعداد بالا پیدا کردم باز یه روش دیگه هم پیدا کردم ولی وقتی همش دم دستمه بازم دل ندارم انجام بدم گذاشتم واسه روزی که دلدار شدم😐

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...