2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم 😂😂

965 بازدید | 23 پست

صبح برای نماز صبح همسرم بیدارم کرده بود ولی فقط این یادم هست که گفت دیوونه و میخندید امشب یه دفعه یادم اومد ازش پرسیدم تو صبح بهم گفتی دیوونه ؟🤔 اینقدر خندید گفت بهت گفتم پاشو نماز بخون بهم گفتی من تا صبح نماز شب خوندم بعدم نماز صبح خوندم چرا میخوای دوباره بخونم نمیخوام 😅من دیشب قرص آلرژی مصرف کردم خیلی خیلی بیحال میشم و خوابم سنگین میشه...من نماز واجبمم به زور میخونم حالا نماز شب خوندم شوهرم خندش گرفته😂😂

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا آفرین بهتون ک نماز میتونید کاش منم تنبل نبودم نماز میخوندم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

عزیزمممممم❤😅 همیشه بخندی

فدات همچنین 😘

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

خب وقتی دوس داری بخون

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

تاثیرات قرصه بوده  البته این چیزایی که تو گفتی بیشتر انگارمواد زدی😂

خخخ همیشه این قرص منو عین فیل سنگین میکنه سیتریزین هست ولی خیلی خیلی بیحال میشم 

انشاالله بتونی اگه حالت خوب میشه با نماز خواندن حتما بخون عزیزم 

خب وقتی دوس داری بخون

تنبلیم میشه متاسفانه 🥲

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

شایدم دوا خورده بودی 😅

شاید 😂😂

تنبلیم میشه متاسفانه 🥲

تاچهل روز بخون عزیزم عادت میشه برات

خوش بحالت نکاز می‌خونی ♥️

فدات شم شما هم بخون عزیزم من عادت دارم خیلی حس خوبی دارم خیلی زیاد