2777
2789

برا زندگیم نمیتونم تصمیم بگیرم .مثلا شوهرم اعتیاد داره خانواده دخالتگری داره بهتره جدا شم دوماهه هم خونه بابامم ،از ی طرف ب بعد جدایی فک میکنم ب افسردگی ب دید جامعه از الان هزارتا حرف پشت سرم میگن ،الان شاید بگید حرف مردم برات مهم نباشه و... ولی خب بی تاثیر هم نیس بعد ب ازدواج بعدی هم فک میکنم میگم نکنه اون آدم از اینم بدتر باشه اون موقع دیگ نمیتونم جدا شم کلا میترسم پشیمون شم الانم شوهرم کمپه قبل کمپ رفتن پیام داد الان میزارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمورد مسائل سر رشته ندارم پس نظر نمیدوم اما برای ازدواج دوم حداقل به سه چهار سال رفت و امد و آشنایی احتیاجه که با یارو تو شرایط سخت قرار بگیری و رفتارشو ببینی مثلا عصبی و پرخاشگر نباشه یا ازدواج سابقتو به رخت نکشه 

آدم معتاد بیماره و تو باید آگاهی ت رو نسبت ب این بیماری جسمی و روحی بالا ببری 

اگه واقعا شوهرت رو دوست داری چرا تو بدترین موقعیت زندگی ش ولش کردی????

معتاد متجاهر بود یعنی کارتون خواب بودش یا نه 

زندگی که همش راحتی و بی دردسری نیس 

ورشکستی داره بیماری داره و هزاران نوع اتفاق دیگه 

اونایی که قوی هستن مسئله رو حل میکنن نه پاک

)

خدایا شکرت بابت همه چی .💚

ببین با این پیام خودشم متوجه اشتباهش هست. خودشم میخواد ترک کنه. فقط باید یه چور رفتار کنی که ارادش نشکنه و قویتر هم بشه. شما هم کنارش باش تشویق و کمکش کن . تلاشتو بکن چون همونجور که خودت گفتی ازدواج دوم هم ممکنه خوب باشه یا خدای نکرده بد. ولی اگر ایشون درست بشه زندگی بهتری خواهی داشت چون همسر اولته. 

اگر رفتار درست رو نمیدونه یه مشاوره خوب پیدا کن و ازش کمک بگیر. شاید همون کمپ هم مشاور داشته باشه.

من میشناسم پردی که به خاطر خانمش چند ساله ترک کرده و دیگه نرفته سمت مواد و خدارو شکر زندگی خوبی دارن

آدم معتاد بیماره و تو باید آگاهی ت رو نسبت ب این بیماری جسمی و روحی بالا ببری  اگه واقعا شوهرت ...

ن کارتون خواب نبود 

درسته ولی الان پشیمونم ک ترکش کردم حرف ب خانواده ها کشید همه فک و فامیل هم فهمیدن

او ن  بین  بخاطر عشق و حال خودش. و. حال شما

خودش رو انتخاب کرده

بعد شما دلت. نمیاد؟؟؟

یک فرصت دیگه بهش بده

درست نشد ول کن تا بچه دار نشدی

جوونی.   میری سرکار.  محتاج پدر و نادر نیستی

بعد هم انشالله با کیس خوب ازدواج میکنی

حرف مردم هم مهم نباشه

خودت مهمی

الان شما معتاد بودی.  نگهت میداشت؟؟

ن کارتون خواب نبود  درسته ولی الان پشیمونم ک ترکش کردم حرف ب خانواده ها کشید همه فک و فامیل هم ...

تا بوده همین بوده که اگه مسائل زندگی بین زن و شوهر به بیرون کشیده بشه جز آبرو ریزی چیزی حل نمیشه 

زن و شوهر باید مسائل شون رو خودشون حل کنند

بعدش شوهرت باید جلسات na شرکت کنه کتاب بخونه راجع به اعتیاد باهاش مهربون باش 

اگه .زن قوی هستی محکم وایسا و برا زندگی ت تلاش کن

خدایا شکرت بابت همه چی .💚