2777
2789
عنوان

لباس مجلسی پوشیده باشه یا باز؟

1453 بازدید | 37 پست

دخترم ۱۸ سالشه

بنظر شما لباسش پوشیده باشه بهتره یا باز؟

هم سن و سالاش معمولا دکلته و کوتاه میپوشن

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوشیده بلند یا عروسکی کوتاه ولی بالاتنه پوشیده

آخه بلند واسه سن و سالش مناسبه؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

به نظرم بزار به سلیقه س خودش حالانهایتا اگرازنظرشماخیلی زیادی بازبود راهنماییش کنید

من خودم خیلی بازدوست ندارم اینایی که قدشون یه وجب بالاترازقوزک پا هست روخیلی دوست دارم 

کوتاه باشه صددرصد با استین بدون استین ببینه چی بیشتر بهش میاد لاغر و چاق باشه استین دار معمولی باشه ...

خیلی لاغره خیلی

کوتاه با آستین هر چی میگردم مدل جالبی پیدا نمیکنم

بلند و پوشیده یکم سنو بالا میبره..نمیدونم به عنوان یه ۱۶ ساله کوتاه و عروسکی بنظرم قشنگ تره😅

گاهی اوقات، آدم ها گمان می‌کنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨

معتقدم اندام طرف خیلی مهمه ک چی بهش میاد. همیشه اونی شیک و جذاب ک لباس ب تنش بشینه حالا باز و بسته ف ...

وزن ۵۰ قد ۱۷۳

اندامشم خوبه در کل قدش بلند بنظر میاد