2777
2789
عنوان

لباس مجلسی پوشیده باشه یا باز؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی خودش دوست داره...من به شخصه پوشیده دوست دارم ولی خب من ۲۵ ساله روحیاتم با دختر ۱۸ ساله فرق داره ...

آره خب منم پوشیده دوست دارم

یعنی خودم اینجوریم که زیر لباسای پوشیده و آستین دار یه لباس آستین بلند دیگه میپوشم

اگه آستین گیپور باشه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
الان خیلی باز مد نیست ولی هرچی خودش دوست داره و بهش میاد بپوشه بهتره

آره بنظر منم پوشیده بهتره

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
خب پوشیده بهتره. مردی ارزش اینو نداره که بدن دخترتون رو ببینه. 

آره خب

ولی  تو  جشن فقط خانوما هستن 

بستگی به فرهنگتون داره  خانواده ما دختر های هم سن دختر شما لباس شب بلند و پوشیده سبک دخترونه می ...

خب فرهنگ من قاعدتا متفاوته با دخترم

ی خب چه تو تولدا چه عروسیا معمولا کوتاه میپوشن تو سنای پایینتر

به نظرم بزار به سلیقه س خودش حالانهایتا اگرازنظرشماخیلی زیادی بازبود راهنماییش کنید من خودم خیلی با ...

من زیاد دخالت نمیکنم

اما خودش اصرار داره که سلیقه خودمو بگم منم حقیقتا موندم

این خیلی قشنگه اگه بشه یقش یه کم بسته تر دوخته شه عالی میشه

من زیاد دخالت نمیکنم اما خودش اصرار داره که سلیقه خودمو بگم منم حقیقتا موندم

الان یه نفراینجاعکس گذاشته لباس آبیه

به نظرمنکه این سبکی خیلی شیکه

منم تفاوت سنی زیادی بادخترتون ندارم🤭

بلند و پوشیده یکم سنو بالا میبره..نمیدونم به عنوان یه ۱۶ ساله کوتاه و عروسکی بنظرم قشنگ تره😅

آره نظر خودشم همینه