2777
2789
عنوان

مدرسه

170 بازدید | 4 پست

اعتماد به نفسم خیلی پایینه هنوز که هنوزه من تو مدرسه ماسک میزنم بعد الانام که دیگه ماسکو ممنوع کردن فقط یکی دو نفر تو کلاسمون ماسک میزنن که اونام میگن مریضیم و خب احساس متفاوت بودنم میکنم زیر ماسک همش چیزی میخورم دوستامم همش سعی میکنن ماسکمو در بیارن وای

بنظرتون شروع کنم ماسکمو در بیارم و روزای اولو با آرایش برم کم کم کنم بدون آرایش 

صورتم سفت نیست مثلا مثل اینه که منافذ باز و خب واسه همین کرم پودر می میزنم وگرنه صورتمم سفیده برای اینم راهکاری دارین بگین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم سبزم اعتماد ب نفس داشته باش چ ربطی داره مدرسه ما همه برا شاخ بودن ماسک میزنم ولی من نمیزنم

خب همین که بقیه بخوان فکر کنن میخوام شاخ باشم و فاز ور دارمم اذیتم میکنه😂

خب همین که بقیه بخوان فکر کنن میخوام شاخ باشم و فاز ور دارمم اذیتم میکنه😂

فاز ور باز چیه😂

بدتر از  من نیس ک من الان تو شک هستم دوستم داشت ب من آروم اشاره میکرد اونو نگا کن متوجه نشدم بلند گف کسـ‌.خلی دبیر و بقیه قیافشون خنده دار بود

خدایا شکرت✨Army 💞blink