2777
2789
عنوان

ارزوی مرگ برای شوهرم بکنم گناهه؟

651 بازدید | 30 پست

من شوهرم اختلال خودشیفتگی یا نارسیسم داره و نمیدونم میدونین یا نه بدترین نوع اختلال روانیه که درمان نداره تو گوگل سرچ کنین دربارش و مثل سرطانن و اطرافیانشون رو نابود میکنن و متاسفانه کل خانوادش اونطورین الان من سیزده سال جنگیدم خواستم جدا شم بدون مهریه طلاق نداده خانوادم نابود شدن هر راهی رفتم درست نشده البته الان یه ماهه چون مریضم کاری نداره باهام ولی خیلی ذات کثیفی دارن اینجور افراد من دوستان خیلی میترسم از اینده نمیدونم به خدا چی بگم که منو از دست این نجات بده خیلی تلاش کردم خودم نتونستم از دست این خلاص شم 

خودش میگه که چون ما یه خونه داریم نصف و نصف به نام هر دومونه چون نمیخواد خونه رو از دست بده منو طلاق نمیده من حتی هزار تا مهریمه نخواستم ولی میخواد منو دق مرگ کنه  

دخترمم بزرگ شده نمیتونم گریه کنم پیشش غصه میخوره و خورد میشه

آرزوی مرگ نکن هیچوقت. دعا کن خدا اونطوری که صلاحتونه و ارامش تونه کمکتون کنه عزیزم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعای بد کردن در حق دیگران نتیجه معکوس داره ,به خود آدم بر میگرده

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

میدونی چقدر قهر کردم رفتم ولی میومد خانوادم رو عذاب میداد خودش و مادرش 

وا چیکار می کرد راش نمی دادین زنگ میادین پلیس قبول کن خودت کوتاه اومدی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
نمی‌دونم ولی من واسه بابام کردم🤦🏻

شرایط هر کسی متفاوته. لفظ پدر و مادر روی آدمها باعث مقدس بودن اونا نیست. بعضی پدر و مادرها وجودشون برکته و بعضی نکبت. پس بهتره نباشن.

از مرداد ۱۴۰۲ تحت نظر دکتر پیام عزیززاده رژیم لاغری مو شروع کردم. وزن اولیه ۸۳ کیلو.