2777
2789
عنوان

ارزوی مرگ برای شوهرم بکنم گناهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 30 پست
خودم شدم یه ادم مریض

خدا بهتون صبر بده,مواظب باشید الان دخترتون تو مراحل حساس نوجونیه,کاری نکنید که بچه داغون بشه,اینهمه صبر کردید توکل به خدا یه کمی هم صبر کنید,

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط هر کسی متفاوته. لفظ پدر و مادر روی آدمها باعث مقدس بودن اونا نیست. بعضی پدر و مادرها وجودشون ب ...

دقیقا پدری که دخترشو ول کنه بره نه زنگی نه تماسی می‌دونه تا ساعت۲شب واسه خرج زندگیمون کار میکنم نمیگه دخترم الان کجاست دخترم پدر میخاد محبت میخاد از بی محبتی گرفتار عشق و عاشقی های کاذب نشه

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
خدا بهتون صبر بده,مواظب باشید الان دخترتون تو مراحل حساس نوجونیه,کاری نکنید که بچه داغون بشه,اینهمه ...

خودم روانی شدم اصلا قبول نداره بیماره همه رو مریض میبینه

خودم روانی شدم اصلا قبول نداره بیماره همه رو مریض میبینه

الصبر مفتاح الفرج,کارب به کاریش نداشته باشید,سر به سرش نگذارید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

خوب تو هم مثل خودش رفتار کن. خودتو بگیر. خانواده شو و سبک زندگی کردن شو مسخره کن. یه جمله هست میگه زودتر مسخره کنید قبل اینکه مسخره تون کنن. یه سری تغییرات توی زندگی ت بده مثلا باشگاه برو دخترتو ببر کلاس اسکیت دف ... به ظاهرت برس. خیاطی کن لباس رنگ به رنگ بپوش هم سرت گرم میشه هم بعدش شروع کن مسخره کردن اونا

از مرداد ۱۴۰۲ تحت نظر دکتر پیام عزیززاده رژیم لاغری مو شروع کردم. وزن اولیه ۸۳ کیلو. 

شوهر منم اختلال دوقطبی دارا.خیلی سخته خیلی.حتی یه مشکل روحی دیگه هم داره که جز خودمون و خدا کسی خبر نداره و زندگیمون رو تا مرز نابودی کشونده.شب و روزم به دعا و گریه و بیقراری میگذره. هرکس بدونه من چی میکشم دیوونه خطابم میکنه که تو این زندگی موندم. فقط یه چیز منو نگه داشته. خدا

امید دارم که یه روزی نجاتش میده،امید دارم که شفا میگیره. توسل کن به بانو ام البنین.الهی که آرامش به زندگیت برگرده.واسه منم دعا کن که دلشکسته و بیقرارم

دقیقا پدری که دخترشو ول کنه بره نه زنگی نه تماسی می‌دونه تا ساعت۲شب واسه خرج زندگیمون کار میکنم نمیگ ...

این طور پدرها امید به زندگی شون بالاس. به فکر آینده خودشون ن، میگن بچه خودش به فکر آینده خودش باشه شاید اونا ۱۲۰ سال عمر کردن 

از مرداد ۱۴۰۲ تحت نظر دکتر پیام عزیززاده رژیم لاغری مو شروع کردم. وزن اولیه ۸۳ کیلو. 
این طور پدرها امید به زندگی شون بالاس. به فکر آینده خودشون ن، میگن بچه خودش به فکر آینده خودش باشه ش ...

واقعن....من موقع امتحانات مجازی گوشی نداشتم التماسش کردم گفتم گوشیتو بده با زور یه گوشی سامسونگ قدیمی جی وان برام آورد دیدم برای خودش گوشی مدل بالا خریده

خوب تو هم مثل خودش رفتار کن. خودتو بگیر. خانواده شو و سبک زندگی کردن شو مسخره کن. یه جمله هست میگه ز ...

تو زندگی با بیمار روحی اونقدر روحت له و خسته میشه که مجالی واسه رنگارنگ پوشیدن و بیخیالی نیست. زندگی با بیمار روحی هزاران برابر سخت تر از بیمار جسمی هست

خانواده شوهر منم خودشونو (ببخشید) چُسی میدونستن. خودشونو سرتر از همه و ما میدونستن. یه عزت و احترامی به خودشون میذاشتن. به کونشون میگفتن دنبالم نیا، بو میدی. شوهرمم همینه. ولی مادرشوهرم و پدرشوهرم به فاصله ۵ ماه مُردن، پرونده ش بسته شد. شوهرمم هم پاش کم شد برای فیس اومدن هاش

۶۵سالشم هست

از این مدل باباها زیاده. بابای من با این تورم الان ۸ تومن حقوقشه ولی همش صرفه جویی میکنه. خریدش فقط نون و ماست دبه ای هست. همش هم بهانه میاره خرج کفن و دفن. از طرفی هم با هیچ فامیلی در ارتباط نیست. پول کفن و دفن شو یه حساب جدا گذاشتیم‌ولی باز ۲۰۰ تومن ۲۰۰ تومن از دستگاه کارت میکشه خرج میکنه مامانم نون بخره میره نون رو میشماره . پز شوهرهای دخترهای فامیلشو میده تا من اسم شوهر اومد سکته کرد یه طرف بدنش کار نمیکنه. با همین حالت سکته ای عربده هایی میزنه مامانمو میزنه. حالا خواهر دیگم م میخواد شوهر کنه داره وسیله میبره خونه پسره میچینه ولی هنوز به بابام نگفتیم لحظه آخر باید بگیم تا توی عمل انجام شده بمونه. سر منم قبول نمیکرد چند ماه التماس شو کردم. الان ده ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم راضی م. ولی مامانم و خواهرم اسیرن

از این مدل باباها زیاده. بابای من با این تورم الان ۸ تومن حقوقشه ولی همش صرفه جویی میکنه. خریدش فقط ...

ان شا ءالله خواهرت بره سر خونه زندگیه خودش خدا رو شکر که شما خوش بختی هرچیم باشه فردا هرچی داره تو همین دنیا میمونه برای مادرت دلشون نباید خوش کنه برای منم دعا کن خوش بخت بشم که فردا خواهر برادری ناتنیم مسخرم نکنن