2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 102 پست
ببین اصلش اینه که میتونی چادری نباشی ولی محجبه باشی ... ولی واقعا خیلی از مردم هنوز تفاوت حجاب و پو ...

آره دیگه من گفتم بپذیرم میخواد دیگه همش امرو نهی کنه

نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب دیگ سنتی بوده  پس درست متوجه شدم

بله یه جورایی

نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له   
آره دیگه من گفتم بپذیرم میخواد دیگه همش امرو نهی کنه

دقیقا ...

میتونست خیلی لطیف تر ، با مهربانی و با ملایمت منظورش رو برسونه ...

مثلا بگه من بیشتر بخاطر حجب و حیایی که دارین شما رو پسندیدم ،از نوع پوشش تون خوشم میاد ، فقط عذر میخوام ممکنه نظرتون رو درباره چادر پوشیدن هم بدونم ؟

چون من شخصا چنین پوششی رو برازنده یک بانوی معتقد می‌دونم ، البته سوء تفاهم نشه ابدا و اصلا قصد اعمال سلیقه و تحمیل عقیده ام رو ندارم ....!

من بودم قبول میکردم و حجابم رو بیشتر میکردم چون زیاد برام اهمیتی نداره ولی خوب هرکس یجوریه

بله خب اخلاقا متفاوت

اخ گفتی مجازی نیست اگر قبلا همدیگه رو دیده بودن میدونست این پوشش بیرونش هست نه داخل خونه .اصلا همو ن ...

میگ خانواده ها با خبر بودن 

منو و پسره همو ندیدیم 

اگ مجازی بود که اولش اینا همو میدیدن بعد خانواده ها باخبر میشدن دیگ

🍫🎀

مگه شرایطش چجوری بود ؟ ک میگی شاید مثل این پیدا نشه خوشگل بود؟ پولدار بود ؟

خب مورد مناسبی بود به نظرم وخودمم راضی بودم

میگ خانواده ها با خبر بودن  منو و پسره همو ندیدیم  اگ مجازی بود که اولش اینا همو میدیدن ...

عزیزم ماتوی یه گروه آشناشدیم بعد چون خودش شهرمون نبود مابعدازیه مدت صحبت به خانوادش گفت من خانوادشو دیدم خودشم قرار بود آخرهفته ببینم

عزیزم ماتوی یه گروه آشناشدیم بعد چون خودش شهرمون نبود مابعدازیه مدت صحبت به خانوادش گفت من خانوادشو ...

اها 

چ جالب 

من انقد تو گروه بودم چرا کسی نیومده خواستگاریم 

تا از مجازی هم شانس نداریم بمولا😒

🍫🎀