zaaraaw مدیر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 167 عنوان خواستگار | مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 102 پست مورد مناسبی بود اما امروز به من گفت من باید همسرم محجبه و چادری باشه منم گفتم نظرتون محترمه اما من اینطوری نیستم به نظرتون اشتباه کردم اینطوری گفتم؟ نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له 1402/07/09 | 23:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zaaraaw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 167 واس من ۱۳سال ازم بزرگتر بود میگفت کل فامیلم چادری هستن باید چادرسر کنی ولی من به زنای دوستم دست میدم ... خوب کردی عزیزم چقدر عقاید خودشم درتضاد بوده انشالله یه بخت خوب برات نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له
zaaraaw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 167 دقیقا ... میتونست خیلی لطیف تر ، با مهربانی و با ملایمت منظورش رو برسونه ... مثلا بگه من بیشتر بخا ... بله چون فقط شامل این مسئله نمیشه رو مسائل دیگم تاثیر میذاره نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له
wzzx عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 12053 خوب کردی عزیزم چقدر عقاید خودشم درتضاد بوده انشالله یه بخت خوب برات انشالله برای شماهم باشه🤗
zaaraaw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 167 من بودم میگفتم اینجا رو با مغازه میوه فروشی و سبد گوجه و سیب زمینی اشتباه گرفتی عزیزم اونطوریم نمیشه گفت سلایق متفاوت نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له
saba1383 عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 21825 عزیزم اونطوریم نمیشه گفت سلایق متفاوت سلایق متفاوتهولی ایشون نیومدن خرید کالاحتی اگه شما محجبه بودیدم حق نداشت بگه خوشم نمیاد اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
zaaraaw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 167 درمورد شخصیتش چهرش پولداریش کدومشو داره که گفتی شاید مثلش پیدا نشه؟ چهرهش به دلم نشسته بود وضع مالیشم مناسب بود نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له
zaaraaw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 167 سلایق متفاوته ولی ایشون نیومدن خرید کالا حتی اگه شما محجبه بودیدم حق نداشت بگه خوشم نمیاد بله عزیزم منم بخاطراین رد کردم نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له
zaaraaw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 167 عهههه محمدا که بگیرن...! میخواست بگیره دیگه 😂 نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له
zaaraaw مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 167 نذاشتی که... 😂😬 نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له
pastillam عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 3734 دیگه فکر کنم متوجه شدیم مجازی بوده گیج شدم😝😝😝 اه متوجه شدم ممنون😐😂😂 🍫🎀