2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 102 پست
میگ خانواده ها با خبر بودن  منو و پسره همو ندیدیم  اگ مجازی بود که اولش اینا همو میدیدن ...

منظور من اینکه همو ندیدن پسره عکس دختره رو از تو مجازی دیده حالا چرا خانواذه پسرشون نگفتن پوشش خانم چه جوریه عجیبه شاید اونا هم نمیدونستن 

استاتر عزیزم امیدوارم یه بخت خیلی عالی نصیبت بشه  یکی که شرایطش از اینم بهتر باشه  ناراح ...

مرسی عزیزم ممنون ازدعای قشنگت ❤️

نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظور من اینکه همو ندیدن پسره عکس دختره رو از تو مجازی دیده حالا چرا خانواذه پسرشون نگفتن پوشش خانم ...

آره دیگه خودمم تعجب کردم بعد میگفت من خانوادمم چادری دوست دارن

نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له   
اها  چ جالب  من انقد تو گروه بودم چرا کسی نیومده خواستگاریم  تا از مجازی هم شانس ن ...

عزیزم انشالله یه مورد خوب نصیبت بشه

از اول درباره پوشش صحبت نکردید؟ شغلشون چی بود؟

نه چون گفتم ایشون عکس منو دیده لازم ندیدم تابحثش امروز پیش اومد

دیگه ردش کردی ولی نباید کسی برات تصمیم بگیره خودمم همچین خاستگاری داشتم رد کردم خیلی بی منطق بود

شماهم شرایطط مثل من بود؟

تو گروه همسریابی اشنا شدید؟

نه یه گروه اخبار شهرمون بود

اهان.انشاالله که بهترینها بیاد سراغت گلم 😘

مرسی گلم همچنین برای خودت ❤️

شماهم شرایطط مثل من بود؟

واس من ۱۳سال ازم بزرگتر بود میگفت کل فامیلم چادری هستن باید چادرسر کنی ولی من به زنای دوستم دست میدم توهم به شوهراشون دست بده خیلی حالم از این حرفاش بهم خورد اصلا نگم الانم مجردم ولی پشیمون نیستم که یه احمقو رد کردم

شما کار درست و کردی اون آقا هم کار درستو کرده ک همون اول کار معیارشو گفته و نخواسته بعد ازدواج با زو ...

بله کاملا درست چون مسئله مهمی