2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 102 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسپر به خدا انشاا..هر چی خیره برات پیش بیاد اگز خیر و به صلاحه خدا خودش درست کنه

مرسی عزیزم همچنین برای خودت

نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له   
هر جوری ک دوسداری بگردی بگو

همینو گفتم بعدها به مشکل میخوریم

نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له   
فک نکنم مجازی باشه 

خانواده ها درجریان بودن خانوادشم منو دیده بودن اما خودمون نه هنوز میخواستیم آخر هفته همو ببینیم

پشتوصحنه عکس معلوم نبود بیرونه یا خونه؟؟؟

چرا اتفاقا نمیدونم چرامیگفت فکرکردم خونس

فک نکنم مجازی باشه 

ایشون خودشون میگن عکس فرستادم با شال و موهاشون بیرون بوده بعد گفتن من دختر محجبه و چادرس میخوام گفتن من عکس دادم گفتن من فکر کردم تو خونه عکس فرستادی واین پوشتتون مال خونه است

ببین اصلش اینه که میتونی چادری نباشی ولی محجبه باشی ...

ولی واقعا خیلی از مردم هنوز تفاوت حجاب و پوشش مناسب رو نمیدونن به نظرم ...!

من خودم چادری ام ولی اگه خواستگاری بخواد برام تعیین تکلیف کنه از روی لجبازی چادرم رو بر میدارم ...

خوشم نمیاد کسی حتی خواستگار  اینقدر تو امور شخصی من دخالت و اظهار نظر کنه 

اگه اینو بپذیری فردا میگه آرایش نکن ...بعد میگه ورزش نکن ..‌بعد میگه سر کار نرو...بعد میگه درس نخون ...بعد میگه اصلا هر چی که من میگم درسته ...  

پسره کجایی بود  یه سری شهرا خیلی مذهبین شاید برای همین حساس بوده

همشهری بودیم نمیدونم دیگه والا میگفت من خشک مذهب نیستم