2821
2789
عنوان

دیت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 69 پست
با ادمی که تهدید به اسیدپاشی میکنه میرید سر دیت🙄🙄🙄شجاعت یا حماقت؟

اگر واقعا این کارو میکرد یایه درصد احتمال میدادم بکنه حماقت بود ،با کاربرای اینجاهم صحبت کردم گفتن مقصر منم جون اون حس میکنه بازیش دادم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر واقعا این کارو میکرد یایه درصد احتمال میدادم بکنه حماقت بود ،با کاربرای اینجاهم صحبت کردم گفتن م ...

بابا اون از رو حرصش یچیزی گفته 

اومدی واسه خانمای اینجا گفتی 

ایناهم فکر میکنن یارو قاتلی چیزیه ://

میخووووواممم عکس این مردک کیوتو بده

عکساشو پاره کردم 😂😂جدی عکسی ندارم ازش گوشیشم نوکیا دکمه ایه

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
اگر واقعا این کارو میکرد یایه درصد احتمال میدادم بکنه حماقت بود ،با کاربرای اینجاهم صحبت کردم گفتن م ...

عزیزم نمیدونم چندسالته، ولی حتما کم سنی هیچکسی حق تهدیدت بع عمچو کار وحشتناکی نداره و کسی که تهدید این کار به زبون هم بیاره فقط ادم مطمئنی نیس، خودتو تو چاه ننداز

پسرا واقعا خود واقعیشونو نشون میدنا،ولی ماها نمیدونم چرا نمیخاییم ببینیم و بعدا ک کار از کار گذشت می ...

اخه سه سال تموم حمایتم کرد ،خانوادم جایی بود ک پشتم نبودن ولی بود ،همیشه میدونستم و میدونم که درحال مرگم باشم میاد پیشم و مراقبمه ،شخصیتش اصلا اینطوری نیستش یعنی من دستم روش بشقاب افتاده بود از آبچکون رو دستم شکسته بود رسما داشت گریه میکرد پیشم ،انقدری خوب هست که من ماهای اخر کنکور از قیافم بد میگفتم انقدر که وقت ندارم و ..  که یه بار وسط ابروهامو تو ماشین با موچین ورداشت کلا شخصیتش واسه من توی این سه سال اروم بوده و حامی ولی فکر کرد ک من قراره کلا ولش کنم برم دانشگاه شهر دیگ و با یه پسر دیگ هم دوست شم و ازدواج کنم اینطوری مثلا میخواست نگهم داره نمیدونم واقعا

دلتو خوش‌کردی ب پاستیل.یا اسید پاشیش

بحث اینا نیست اخه بقیه رو بخون بعدش باز نظرتو بهم بگو 

با چهارتا پاستیل آینده و زندگیت به فنا نده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

پاستیل اصلا ارزشی نداره انقدر کارهای بزرگی واسم کرده توی بدترین شرایطم که واقعا قابل جبران نیستش

با دوتا پاستیل اسکلت کرده  اونهمه تخریبت کرده قبلا

ن ،کلا همیشه که واسم چیزایی ک دوست دارمو میگیریه ،اخه میدونی منم واقعا ترسیده بودم و تامیک زدم قبلا ولی وقتی نفصل تعریف کردن کاربرا گفتن من مقصرم چون اون روی رابطه با من حساب کرده و منو مثل همسرش دیده ولی الان حس میکنه تمام اون احساسات به باد رفته

اخه سه سال تموم حمایتم کرد ،خانوادم جایی بود ک پشتم نبودن ولی بود ،همیشه میدونستم و میدونم که درحال ...

خلاصه ک گلم،خیلی خیلی حواست باشه،ببین تموم اینایی ک گقتی واقعا خیلی قشنگن،ولی آدمی ک تو عصبانیت اینطوری تهدیدت میکنه شک نکن میتونه خطرناک باشه،میتونه تو اعصبانیت همچین چیزی رو اجرایی کنه،این نشون میده این آدم کنترلی رو خودش نداره وختی اعصبانیه،برای همین خیلی خیلی حواست رو جمع کن عزیزم.

سومین کاربری🙄
ن ،کلا همیشه که واسم چیزایی ک دوست دارمو میگیریه ،اخه میدونی منم واقعا ترسیده بودم و تامیک زدم قبلا ...

آره بلاخره ما تو جریان اتفاقات بینتون نیستیم چیزی ک گفتیو میبینیم 

اگر واقا انقد بهت علاقه داره پسر خوبیه بمون کم پیش میاد از این دوس داشتنا 

فقط تهدید کردنش خوب نیس منم عصبانی میشم فحش میدم ولی دیگ تهدید یکم خطریه ازدواج کنین تب عشقش فروکش کرد شاید هرکاری از دستش براومدو تهدیداشو اجرا کرد

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
عزیزم میل خودته به نظر من این یه آدم صفر و صدی هست که تعادل نداره

راستش خودمم اینطوری حس میکنم تو این سه سال یه بار حتی یه بارم بد نشده بود حتی بغلمم نکرد تو سه سال فقط یه بار پیشونیمو بوسید همین ،بعد یهو بهش گفتم تو دعوا ک تو فکر ردی من اصلا قراره باهات ازدواج کنم؟اونم گفت توام فکر کردی من قرار نیست از اسید استفاده کنم؟گفتم یعنی چی ؟گفت اگه بعد  من  و با کسی دوست شی پسررو پیداش میکنم و دست و پاشو میشکونم ،گفتم به پلیس میگم گفت واسم مهم نیست اصلا برم زندانم باز پول میدم بقیه،گفتم به پدرت میگم (پدرش از این حاجی بازاریاس که خیلی معروفه تو بازار و شهرمون و چند تا مغاه دارن)گفت برام دره ای اهمیت نداره  دیگ برو بگو به هرکی میخوای

2823
2791
2779
2792