2821
2789
عنوان

دیت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 69 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دلتو خوش‌کردی ب پاستیل.یا اسید پاشیش

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
قرار شد که همینطوری ادامه بدیم تا سنمون بیشتر بشه و بالاخره موافقت کرد با حرفای من ،منم گفتم باید فک ...

با چهارتا پاستیل آینده و زندگیت به فنا نده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

با آدمی که تهدیدت کرده به اسید پاشی دیت میری 

اخه واقعا از حرصش بود یعنی این آدم حاضر نیست من دستمو ببرم به معنای واقعی توی این سه سال مراقبم بوده و حتی دونه دونه پیام میداد هر روز که ناهار خوردی و .. یا مثلا هرماه مجبورم میکرد ویتامین دی بخورم یا هر هفته ویتامین سی کلا خیلی مراقبم بود ولی حس شکست میکرد کاملا

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
قرار شد که همینطوری ادامه بدیم تا سنمون بیشتر بشه و بالاخره موافقت کرد با حرفای من ،منم گفتم باید فک ...

با دوتا پاستیل اسکلت کرده 

اونهمه تخریبت کرده قبلا 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

عکسشو بفرس

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
چطور حاضر شدی با کسی که با دانشگاه رفتن یه دختر مخالفه بری تو رابطه بعد حس خوبی هم داشته باشی؟؟ ببخ ...

مخالف نیست،خودش سال کنکورم بزرگترین حامی من بود ،آزمونا منو میبرد ،مراقبم بود بهم انگیزه میداد 

مشکلش این بود ازم تضمین میخواست که رفتم دانشگاه ولش نکنم منم گفتم نمیکنم ولی گفت نامزد کنیم و . که من گفتم سنم کمه و بهم زدیم 

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
اخه واقعا از حرصش بود یعنی این آدم حاضر نیست من دستمو ببرم به معنای واقعی توی این سه سال مراقبم بوده ...

عزیزم میل خودته به نظر من این یه آدم صفر و صدی هست که تعادل نداره

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
چطوری جرات کردی بری نترسیدی بلایی سرت بیاره؟

نه چون وقتی باهاش از یه خیابون رد میشم خودشو میندازه طرفی که ماشینا هستن ،بند کفشمو میبنده ،مراقبمه همیشه و حرفش از روی حرص بوده

چون ما سه سال که باهم بودیم خیلی رابطمون خوب بود و مشوق من بود