2821
2789
عنوان

دیت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 69 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدا از حس خوبی که گرفتم‌.. باید ببینی تا چه حدی بنظرت احترام میزاره .. از اوناییه که باید حرفش به ...

نظرم واسش مهمه مثلا بخواد کاری کنه یا هر مسئله ای بهم میگه و ازم نظر میخواد و به نظرمم توجه میکنه حالا یا تحقیق میکنه یا میبینه نظرم مثبته انجامش میده ،یعنی بینمون خیلی مشورت میشه راحع به کوچکترین مسائل و لج و اون خیلی حرف گوش کن تر از منه

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
راستش خودمم اینطوری حس میکنم تو این سه سال یه بار حتی یه بارم بد نشده بود حتی بغلمم نکرد تو سه سال ف ...

معلومه سنش کمه،از ایناست که هرچی خواسته فراهم بوده براش و سرد و گرم روزگار رو نچشیده، تگ پسره احیانا 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
معلومه سنش کمه،از ایناست که هرچی خواسته فراهم بوده براش و سرد و گرم روزگار رو نچشیده، تگ پسره احیانا ...

اره لوسش کردن خانوادش الان یه ناشین هیلی هوب انداختن زیرپاش مشخص میکنه همه چیو دیگه یا مغازه دادن بهش

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
اره لوسش کردن خانوادش الان یه ناشین هیلی هوب انداختن زیرپاش مشخص میکنه همه چیو دیگه یا مغازه دادن به ...

همچین آدمی توان مبارزه با سختی ها و ناملایمات روزگار رو نداره و تقی به توقی بخوره عصبی میشه و از کوره در می‌ره ، همیشه حق با هوذشعو ممه باید در جهت رسیدن این فرد به خواسته هاش رفتار کنند ، توانایی نه شنیدن نداره و همه باید مطیعش باشند....سخته باش بودن 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
همچین آدمی توان مبارزه با سختی ها و ناملایمات روزگار رو نداره و تقی به توقی بخوره عصبی میشه و از کور ...

اره ،به همیناش فکر میکنم 

بهش گفتم بری پیش روانشناس و صحبت کنیم قبول کرد

اره ،به همیناش فکر میکنم  بهش گفتم بری پیش روانشناس و صحبت کنیم قبول کرد

خوبه آفرین 

چطور آشنا شدی باهاش؟ کجا ینی؟ از دهمت؟ چقد خوبه پایدار باشین ♥️

از طریق دوست مشترک توی گروه تلگرام ،بعدم حضوری ،اره از دهمم ،مرسی عزیزم💙

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز