2777
2789

بابام یه همکاری داره از اولم پیش بقیه همکاراش که مینشستیم همه  از این بد میگفتن همه میگفتن زنشو میزنه پسرشو میزنه زنش فرار میکنه میره تو خونه همسایه ها مامانم هی به بابام میگفت تو این همه رفیق داری با این یکی  نگرد بابام میگفت من باهاش نمیگردم ما فقط در مورد مسائل علمی صحبت میکنیم قرار نیست من از زندگی شخصیش الگو بگیرم. خلاصه پارسال گندش دراومد که با یه زن دیگه بوده و بعدش تا خواست از اون زنه جدا شه استان صداش کرد گفت این رابطه نامشروع میخوره برات اخراج میشی اینم از ترس اینکه اخراج بشه گرفت زنه رو عقد کرد فورا هم زنه بچه دار شد حالا از اون موقع باز حساسیت مامانم به شدت زیاد شده اونم هی زنگ میزنه سوال علمی میپرسه و اینا مامانم به بابام میگه گوشیشو جواب نده اینم میگه نمیشه من قبلا ازش سوال میپرسیدم خلاصه هر دفعه کل اون روز رو من باید دعوا بشنوم. الان من امسال کنکور دادم رتبم زیر 2 هزار بود این مرد پسری که از زن اولش داره کلاس دهم میره زنگ زد به بابام در مورد کنکور سوال پرسید که دخترت چه کار کرد و کلاس کدوم دبیرا خوبن و فلان بابامم دبیرایی که من میرفتم گفت الان باز اینجا دعواست علاوه بر قضیه ای که چرا باهاش صحبت کردی مامانم گیر داده به من میگه بابات آبروتو برده الان اون میره تو کل اداره میگه دختر اقای فلانی خنگ بود کلی کلاس رفت تا قبول شد گیر داده به من که با بابات درگیر شو نذار بگه کلاس رفتی یا کلا اصلا نذارش با این مردک صحبت کنه خب من همین الان بخوام بهش بچسبم که دعوا میشه چه کار کنم از دست این؟

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
شماره شو مسدود کن نتونه زنگ بزنه

خب بعد بابام میفهمه چی بگم بهش

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بعد بابام میفهمه چی بگم بهش

بگو ما چه می دونیم شاید دستت خورده

اخه بابای منم یه دوست مزاحم داشت تا جمعه می شد یا تعطیل می شد زنگ می زد بیا با هم باهم باشیم مامانم هم چیزی نمی گفت که بابام حساس نشه مسدود کردیم بعد تماسا  رو پاک می کردیم اونم بابام و می دید می گفت تو چرا منو مسدود کردی بابام می گفت نه والله انقد ادامه دادیم تا خودش ول کرد دیگه

ی روز ک زنگ بزنه جواب بده دعوا کن باش

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
ی روز ک زنگ بزنه جواب بده دعوا کن باش

حالا سعیمو میکنم یه وقتی اروم باشه باهاش حرف بزنم

میشه گزارش بزنی تاپیک رو؟دوست ندارم کسی ببینه

حالا سعیمو میکنم یه وقتی اروم باشه باهاش حرف بزنم میشه گزارش بزنی تاپیک رو؟دوست ندارم کسی ببینه

زدم

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل